search-button
cross-out

Παραδόθηκαν μόνοι τους οι Ηλίας Κασιδιάρης και Γιώργος Πατέλης- Πάει στη ΓΑΔΑ ο Μιχαλολιάκος

Στο ΑΤ Πικερμίου παραδόθηκε ο Ηλίας Κασιδιάρης. Στη Νίκαια ο Πατέλης και σε λίγο πάει στη ΓΑΔΑ ο Νίκος Μιχαλολιάκος
Παραδόθηκαν μόνοι τους οι Ηλίας Κασιδιάρης και Γιώργος Πατέλης- Πάει στη ΓΑΔΑ ο Μιχαλολιάκος

Παραδόθηκε ο Ηλίας Κασιδιάρης μετά την ιστορική απόφαση του δικαστηρίου στη δίκη της Χρυσής Αυγής, 5,5 χρόνια μετά από το ξεκίνημά της. Ο Ηλίας Κασιδιάρης προσήλθε αυτοβούλως και παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Πικερμίου.

Πριν από λίγο σε αντίστοιχη πράξη προέβη και ο Γιώργος Πατέλης, ο οποίος παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Πειραιά ενώ στην ασφάλεια Νοτιοανατολικής Αττικής εμφανίστηκε ο Γιώργος Τσακανίκας. Ο Γιώργος Γερμενής προσήλθε και αυτός αυτοβούλως στο ΑΤ Ραφήνας στο οποίο παραδόθηκε μετά από λίγο και ο Ηλιόπουλος.

Όπως φαίνεται όλοι οι καταδικασθέντες χρυσαυγίτες θα παραδοθούν από μόνοι τους καθώς πριν από λίγο εμφανίστηκαν ο Μάρκος Ευγενικός και ο οδηγός του Ρουπακιά στην δολοφονία Φύσσα, Ιωάννης Καζαντζόγλου, σε ΑΤ Περάματος και Νίκαιας αντίστοιχα. Αναστάσιος Αναδιώτης και Βασίλης Κομνιανός παραδόθηκαν σε Δραπετσώνα και Κέρκυρα αντίστοιχα.

Την ίδια στιγμή περάστηκαν χειροπέδες σε όσους καταδικασθέντες βρισκόντουσαν στην δικαστική διαδικασία και αποχώρησαν από την αίθουσα με συνοδεία αστυνομικών.Κατόπιν της απόφασης του δικαστηρίου, εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης για τους Μιχαλολιάκο, Κασιδιάρη, Λαγό, Γερμενή, Παναγιώταρο, Παππά, Ματθαιόπουλο, Μίχο και Ζησιμόπουλο.

Η δήλωση του Νίκου Μιχαλολιάκου
Εξερχόμενος από το σπίτι του, προκειμένου να παραδοθεί, ο Νίκος Μιχαλολιάκος δήλωσε ότι είναι “όλορθη η ψυχή” του και ότι οδηγείται στη φυλακή για τις ιδέες του. “Θα δικαιωθούμε από την ιστορία και από τον ελληνικό λαό” είπε και επιτέθηκε κατά των ΜΜΕ χαρακτηρίζοντάς τα “βρώμικη χούντα”.

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος μεταβαίνει και αυτός να παραδοθεί, όπως γίνεται γνωστό.
Όλοι τους θα μεταφερθούν στη ΓΑΔΑ και από εκεί θα πάρουν το δρόμο για τις φυλακές όπου θα εκτίσουν την ποινή τους.

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr