search-button
cross-out

Πάτμος: Πα(τέρας) χτυπούσε με γροθιές τη σύζυγο και τις τρεις ανήλικες κόρες του – Τις εδερνε και με ζώνη

Πατέρας από την Πάτμο ασκούσε ενδοοικογενειακή σωματική βία στη σύζυγο και τις τρεις ανήλικες κόρες του.
Πάτμος: Πα(τέρας) χτυπούσε με γροθιές τη σύζυγο και τις τρεις ανήλικες κόρες του – Τις εδερνε και με ζώνη

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Ρόδου θα καθίσει ένας ημεδαπός, προσωρινά κρατούμενος στις φυλακές της Κω, κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή σωματική βία και εξύβριση κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, πράξη που φέρεται να τελέστηκε στην Πάτμο, κατά το χρονικό διάστημα τουλάχιστον από 12 Δεκεμβρίου 2019 μέχρι την 12 Ιανουαρίου 2020.

Κατηγορείται ειδικότερα για το ό,τι στην περιοχή Φασιανός Κάμπου της Πάτμου, με περισσότερες πράξεις, τέλεσε από πρόθεση περισσότερα εγκλήματα, τα οποία προβλέπονται και τιμωρούνται από το νόμο με στερητικές της ελευθερίας ποινές.

Ειδικότερα, ότι τουλάχιστον μέχρι την 12η Ιανουαρίου 2020, σε άγνωστους χρόνους στην ανάκριση, ενεργώντας με πρόθεση, με περισσότερες πράξεις που αποτελούν εξακολούθηση του ιδίου εγκλήματος με πρόθεση προξένησε σε άλλο μέλος της οικογένειας του σωματική κάκωση.

Συγκεκριμένα στον ανωτέρω τόπο και χρόνο με την μεθοδευμένη πρόκληση σωματικού πόνου, δηλαδή έντονη πρόκληση αυτού, η οποία δεν είναι απλή ή στιγμιαία, και πόνου τόσο έντονου, που έχει ισχυρή επίδραση επί των αισθήσεων του ανθρώπου, καθώς και με τη μεθοδευμένη πρόκληση ψυχικού πόνου, ικανού να επιφέρει σοβαρή ψυχική βλάβη, φέρεται να κακοποίησε την σύζυγο και τις τρεις κόρες του.

Λεπτομέρειες που σοκάρουν
Πιο συγκεκριμένα κατηγορείται ότι χτύπησε επανειλημμένα στο πρόσωπο τα παιδιά χρησιμοποιώντας τα χέρια του με γροθιές ή χαστούκια και στο σώμα τους με λακτίσματα και ραπίσματα διά της χρήσης ζώνης προκαλώντας τους σωματικές βλάβες.

Όλη η ανωτέρω συνεχής, επαναλαμβανόμενη και διαρκής συμπεριφορά του με την μεθοδευμένη πρόκληση σωματικού και ψυχικού πόνου ικανού να επιφέρει ψυχική βλάβη, είχε ως αποτέλεσμα πέραν των αναφερομένων ως άνω σωματικών βλαβών σε μια κόρη του να της προκαλέσει, σοβαρή ψυχική βλάβη με συνέπεια να κατακλύζεται από έντονο φόβο και αίσθημα πανικού αναφορικά με τον πατέρα της, να μην αισθάνεται ασφαλής, να κλαίει και είναι σε ένταση, να νιώθει φόβο για την ζωή της και την σωματική ακεραιότητα της. Τα ίδια φέρονται να υπέστησαν και τα υπόλοιπα παιδιά του.

Επιπλέον προκάλεσε επανειλημμένα τρόμο και ανησυχία σε μέλη της οικογένειάς του απειλώντας τα με βία, με φραστικές απειλές για την ζωή τους καθώς και με την χρήση μαχαιριού.

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr