search-button
cross-out

Πάτρα – Ατύχημα στα καρτ: Το πρώτο πράγμα που ζήτησε ο 6χρονος Φώτης μόλις άνοιξε τα μάτια του

Ευχάριστα νέα από την Πάτρα! Ο 6χρονος Φώτης συνήλθε από το κώμα που βρισκόταν, μετά την αποσωλήνωση που έκαναν οι γιατροί του νοσοκομείου του Ρίου. Το παιδί τραυματίστηκε στο κεφάλι, στο σοκαριστικό ατύχημα στη διάρκεια αγώνα καρτ την περασμένη Κυριακή…
Πάτρα – Ατύχημα στα καρτ: Το πρώτο πράγμα που ζήτησε ο 6χρονος Φώτης μόλις άνοιξε τα μάτια του

Περιτριγυρισμένος από τις φωτεινές ζωγραφιές των συμμαθητών του βρέθηκε χθες το απόγευμα ο 6χρονος Φώτης όταν άνοιξε τα ματάκια του στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΓΝΠ. «Είναι στην αγκαλιά των γονιών του χαρούμενος και ευτυχισμένος» μετέφερε ο υπεύθυνος της ΜΕΘ Παίδων Ανδρέας Ηλιάδης.

Ο μικρός θύμα του ατυχήματος που σημειώθηκε στο πλαίσιο του καρτ την περασμένη Κυριακή, παρέμεινε στη Μονάδα για σχεδόν πέντε ημέρες διασωληνωμένος. «Είναι πολύ καλά θα παραμείνει στη Μονάδα μας μέχρι να επανέλθει πλήρως από τα τραύματα που φέρει στην περιοχή της κεφαλής. Όλα θα πάνε καλά όμως. Ο μικρός Φώτης σύντομα θα επιστρέψει στο σπίτι του και στη συνέχεια στο σχολείο του» τόνισε στο pelop.gr, ο κ. Ηλιάδης που μαζί με την ιατρονοσηλευτική του ομάδα έδωσαν τη μάχη στο πλευρό του 6χρονου όλες αυτές τις ημέρες.

Στο πλευρό του μικρού ασθενή, αμέσως μετά την αποσωλήνωσή του, βρέθηκαν οι γονείς του. Μάλιστα η μητέρα του, του μετέφερε τις ζωγραφιές και τα μηνύματα αγάπης που του έστειλαν οι συμμαθητές του. Σύμφωνα με πληροφορίες το πρώτο πράγμα που ζήτησε ο μικρός Φώτης από τους γιατρούς, μόλις άνοιξε τα μάτια του ήταν τους γονείς του!

Σημειώνεται πως η διαδικασία αποσωλήνωσης του 6χρονου Φώτη είχε ξεκινήσει από τις 07.00 χθες το πρωί και ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 17.00 το απόγευμα.

Χωρίς άδεια ο αγώνας καρτ
Όλα αυτά την ώρα που αποκαλύπτεται πως για τον αγώνα δεν υπήρχε άδεια για θεατές. Στήθηκε μια πίστα στο κέντρο της Πάτρας, υποτίθεται έρημη, και όλοι οι άνθρωποι που παρακολουθούσαν από τα κάγκελα, βαφτίστηκαν διερχόμενοι. Κάτι που διαβάσαμε και στην ανακοίνωση της διακοπής του αγώνα.

Το 6χρονο παιδί «βαφτίστηκε» διερχόμενο από το σημείο και τα παράλογα συνεχίζονται όπως ανέφερε η εκπομπή Live News. Ανδρας των ΕΚΑΒ μέσα από έγγραφη καταγγελία του προσπαθεί να περιγράψει τον πανικό των διοργανωτών, όταν τους ζήτησε να πλησιάσει, με εκείνους να μην τον αφήνουν.

«Ο κόσμος που βρισκόταν γύρω άρχισε να απορεί και να εξοργίζεται. Του είπα ‘σε παρακαλώ άφησέ με, υπάρχει ανάγκη να μπω’. Δεν μου απάντησε».

newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr