search-button
cross-out

Πάτρα: Ο Θανάσης Κατερινόπουλος εξηγεί πως θα μπορούσε να ομολογήσει η Ρούλα Πισπιρίγκου – «Ξέρει πολλά ο Μάνος Δασκαλάκης»

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος σχολιάζει τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση με τα νεκρά παιδιά από την Πάτρα και επικεντρώνεται στη Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη…
Πάτρα: Ο Θανάσης Κατερινόπουλος εξηγεί πως θα μπορούσε να ομολογήσει η Ρούλα Πισπιρίγκου – «Ξέρει πολλά ο Μάνος Δασκαλάκης»

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος μιλούσε για τριπλό έγκλημα στο θρίλερ από την Πάτρα, από τα μέσα του περασμένου Φλεβάρη. Όταν Ρούλα Πισπιρίγκου και Μάνος Δασκαλάκης εμφανίζονταν μαζί και οργισμένοι από τις αιχμές που είχαν αρχίσει να ακούγονται. Οι εξελίξεις φαίνεται να επιβεβαιώνουν τον ταξίαρχο εν αποστρατεία της ελληνικής αστυνομίας. Μετά τη δολοφονία της Τζωρτζίνας με κεταμίνη, έρχονται στοιχεία που δείχνουν ότι τόσο η Μαλένα το 2019, όσο και η Ίριδα το 2021, ήταν θύματα εγκληματικής ενέργειας.

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος εκτίμησε ότι τα πράγματα θα είχαν εξελιχθεί διαφορετικά, αφενός αν η Ρούλα Πισπιρίγκου παρέμενε στα κρατητήρια της Ασφάλειας για ανάκριση, αφετέρου δε αν δεν είχαν γίνει λάθη από όλους τους εμπλεκόμενους, τα οποία όπως είπε έμελλε να γίνουν μαζεμένα στην πιο πολύκροτη υπόθεση της τελευταίας 100ετίας.

Ο κ. Κατερινόπουλος αναφέρθηκε στα τραγικά λάθη που έγιναν στην υπόθεση. Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβαν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας της Πάτρας, από το ΕΚΑΒ που πήρε το νεκρό μωρό από το σπίτι αντί να καλέσει Αστυνομία και ιατροδικαστή, που ίσως να είχαν λύσει το μυστήριο από τότε, μέχρι και την παρέλαση του δικηγόρου των συγγενών της σπιτονοικοκυράς με τα πράγματα από το σπίτι που θα έπρεπε να είχε σφραγιστεί από την πρώτη στιγμή των ερευνών.

Παράλληλα, εκτίμησε ότι θα γίνουν κι άλλες συλλήψεις για πλημμελήματα ενώ εξέφρασε την πεποίθηση ότι τόσο ο Μάνος Δασκαλάκης όσο και η οικογένεια της Πισπιρίγκου έβλεπαν πράγματα, τα οποία «απέκρυψαν ή δεν απέτρεψαν στο παρελθόν». Δείτε τι είπε ο Θανάσης Κατερινόπουλος, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star…

newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr