search-button
cross-out

Πάτρα-Τα μηνύματα του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου μετά τον θάνατο της Μαλένας

Τα μηνύματα αγάπης λίγο πριν τον θάνατο της Μαλένας
Πάτρα-Τα μηνύματα του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου μετά τον θάνατο της Μαλένας

Την ώρα που οι έρευνες για τον θάνατο των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη, στην Πάτρα συνεχίζονται, νέα στοιχεία για τη σχέση των γονιών έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Πρόκειται για μηνύματα που αναρτήθηκαν στο Facebook, στα προφίλ των γονιών. Είναι μηνύματα λίγο μετά τον πρώτο θάνατο, της μικρής Μαλένας. Ο Μάνος Δασκαλάκης εκφράζει την απεριόριστη αγάπη του στη Ρούλα Πισπιρίγκου και εκείνη με την σειρά της ανταποδίδει.

Οι αναρτήσεις των γονιών

Ο Μάνος Δασκαλάκης γράφει: «Εφτά χρόνια φιγούρας λένε εγώ θα πω ότι είναι τα εφτά καλύτερα χρόνια της ζωής μου, μου χάρισες δύο υπέροχα παιδιά, τα είχαμε όλα…μέσα στα εφτά αυτά χρόνια περάσαμε πολλά: ευτυχία, λύπη, χαρές, θυμό, νεύρα, στεναχώρια και ο,τι άλλο θα μπορούσε να μας συμβεί…Παρόλα αυτά δείξαμε και συνεχίζουμε ότι είμαστε εδώ και τίποτα δεν μπορεί να μας χωρίσει… Θέλω να σου πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα αυτά τα χρόνια που με αντέχεις… Το μόνο που μπορώ να σου υποσχεθώ είναι ότι θα είμαι πάντα δίπλα σου ότι και να μας συμβεί… Σε αγαπάω πάρα πολύ να το ξέρεις και είσαι η αιτία που κάθε μέρα ξυπνάω και νιώθω πιο δυνατός… Ξέρω σου σπάω τα νεύρα κάθε μέρα αλλά να ξέρεις ότι πάντα θα είσαι η αιτία που με εμπνέει να στο κάνω αυτό… Σε λατρεύω...»

Η Ρούλα Πισπιρίγκου απαντάει σε σχόλιο: «Εγώ θα πω ότι αυτά τα βλέμματα λένε πολλά, τα 7 χρόνια είναι η αρχή!! Θα είμαι εδώ να σου σπάω τα νεύρα για πολλά χρόνια ακόμα… Σε ευχαριστώ για ο,τι μου έχεις δείξει ότι μπορώ να αντέξω!! Σε λατρεύω!!»

Πηγή: newsbreak.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr