search-button
cross-out

Περιστέρι: «Ο Γιάννης βρέθηκε σε λάθος τόπο, λάθος χρόνο», λέει ο εφοπλιστής Λεβεντάκης για τον γιο του

«Ούτε σε ξυλοδαρμό ενεπλάκη, ούτε σε πυροβολισμό. Ούτε όπλο είχε μαζί του», ισχυρίζεται ο πατέρας του
Περιστέρι: «Ο Γιάννης βρέθηκε σε λάθος τόπο, λάθος χρόνο»,  λέει ο εφοπλιστής Λεβεντάκης για τον γιο του

«Ο Γιάννης βρέθηκε σε λάθος τόπο, λάθος χρόνο. Το παιδί δεν έχει σχέση με την υπόθεση. Ούτε σε ξυλοδαρμό ενεπλάκη, ούτε σε πυροβολισμό. Ούτε όπλο είχε μαζί του. Μόνο κάποια χρήματα, ένα πολύ μεγάλο ποσό το οποίο ήταν σε πολλούς φακέλους για πληρωμές του πληρώματος. Το άλλο παιδί, είναι ανιψιός μου και υπάλληλος της εταιρείας. Τον Αλβανό δεν τον γνωρίζει καν.., με αυτά τα λόγια ο εφοπλιστής Γιώργος Λεβεντάκης, πατέρας του 35χρονου Γιάννη, ο οποίος συνελήφθη χθες το απόγευμα στη λεωφόρο Αθηνών στο Χαϊδάρι και οδηγήθηκε στην Ασφάλεια ως ύποπτος για τον άγριο ξυλοδαρμό και πυροβολισμό ενός 32χρονου Αλβανού σε μάντρα στο Περιστέρι, δίνει στο protothema.gr τη δική του εκδοχή των πραγμάτων.

peristeri1
Ο εφοπλιστής λέει ότι ο γιος του βρέθηκε στο σημείο καθώς «είχε πάει να αφήσει ένα αυτοκίνητο μάρκας BMW, για πώληση καθώς αγόρασε μια Mercedes από τη Γερμανία την οποία και θα την έφερνε ο οδηγός του μέσω Ιταλίας. Πήγε λοιπόν στην έκθεση για να αφήσει το αυτοκίνητο και εκεί έγινε το μπέρδεμα… Ο Γιάννης είχε πολλά λεφτά πάνω του και έπρεπε να δοθούν διευκρινίσεις στην Ασφάλεια, αν και έχει όλες τις αποδείξεις. Τα λεφτά ήταν σε 15-20 φακέλους με ονόματα καπετανέων και πληρωμάτων. Πληρωμές για ένα ολόκληρο βαπόρι πάνω από 100.000. Το παιδί μου πήγε να αφήσει ένα αυτοκίνητο, έπεσε στην κακιά στιγμή και βρέθηκε μπλεγμένος. Σας λέω υπεύθυνα, ότι ούτε χτύπησε κανέναν ούτε πυροβόλησε. Αυτό αποδεικνύεται και από μάρτυρες».
peristeri3

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr