search-button
cross-out

Πως “χάθηκε” ο άτυχος 56χρονος στο Λασίθι-Συγκλονίζει η ανάρτηση φίλου του: Για τη μνήμη του Θεοχάρη…

Όσα έγραψε
Πως “χάθηκε” ο άτυχος 56χρονος στο Λασίθι-Συγκλονίζει η ανάρτηση φίλου του: Για τη μνήμη του Θεοχάρη…

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε την ζωή του ο  Θεοχάρης Περβολαράκης, ο αδικοχαμένος κτηνοτρόφος που “έσβησε” στο Καμινάκι, Οροπεδίου Λασιθίου το πρωί της Τρίτης, δίνει στενός φίλο του 56χρονου εκλιπόντος.

Με μια μακροσκελή ανάρτηση του στο Facebook, λίγες ώρες μετά το τελευταίο αντίο στον άτυχο κτηνοτρόφο, περιγράφει τι ακριβώς συνέβη το μοιραίο πρωινό και ενώ η κακοκαιρία Μήδεια “σφυροκοπούσε” την περιοχή, αλλά και πως έχουν καταγραφεί -σύμφωνα με τα λεγόμενα του πάντα- τα γεγονότα, με την τραγική κατάληξη.

Στην ίδια ανάρτηση παραθέτει τρία ερωτήματα-παρατηρήσεις, διερωτώμενος μάλιστα “σε ποιο κράτος το 2021 οι νεκροί μεταφέρονται στη καρότσα αγροτικού”. Ξεκαθαρίζει παράλληλα πως “Δεν έχω ούτε διάθεση ούτε τη δύναμη να κοντραριστεί με κανένα” αλλά στόχος του είναι να μάθουμε από τα λάθη μας όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Γράφει συγκεκριμένα:

Λοιπόν …..για να μην υπάρχουν διαστρεβλώσεις (γιατί είδα ρεπορτάζ διάφορα ) , για τη μνήμη του Θεοχάρη και να διορθώνομαστε από τα λάθη μας θα περιγράψω ακριβώς τι συνέβη χθες στο Καμινάκι με τη σειρά.
8:10 υπάρχει κλήση στο κέντρο υγείας
8:13 υπάρχει κλήση στη πυροσβεστική
8:15 υπάρχει κλήση στο ΕΚΑΒ
8:30 Υπάρχει κλήση με το Δήμο
Το ΕΚΑΒ έρχεται (έχουμε όχημα 4Χ4 ) αλλα ελλειψη αλυσίδων δεν μπορεί να μετακινηθεί προς το σημείο είπε και σταματά στην εκκλησία του χωριού στο κεντρικό δρόμο .
Ο Γιατρός μη έχοντας άλλη επιλογή μεταφέρεται με το μεγάλο όχημα της πυροσβεστικής υπηρεσίας 300 μέτρα από το σημείο που βρίσκεται ο άνθρωπος
Και από κει με τα πόδια (δεν έχω υπόψιν αν μπορούσε να μεταφέρει εξοπλισμό )
Ο ένας φορτωτής δεν είχε αλυσίδες και είπε δεν είχε δυνατότητα πρόσβασης αν και τον συνάντησαν στο δρόμο τα παιδιά που με 4Χ4 και χωρίς αλυσίδες έφτασαν στο σημείο μετά από 20 λεπτά από τις 8:15 που ενημερώθηκαν δηλ 8:35 .
Η πυροσβεστική με το Γιατρό φτάνουν στο σημείο 9:47
Ο δεύτερος φορτωτής ξεχιονιζει Αβρακοντε παίρνει εντολή (τι ώρα δε ξέρω ) και 9:50 περνάει από Καμινάκι για να πάει στο σημείο μεταφέροντας και 2 αστυνομικούς για αυτοψία …..
Ο Άνθρωπος έχει πεθάνει και μεταφέρεται στην καρότσα του αγροτικού μέχρι την εκκλησία που τον παραλαμβάνει το ΕΚΑΒ ….
Έχω τις εξής παρατηρήσεις
Α)ξέρουμε για την Μήδεια δέκα μέρες δεν πρέπει τα οχήματα και οι υπηρεσίες να είναι εφοδιασμένες με τα μέσα για να ανταποκριθούν .
Β)Μπορεί να πεθαινε ο άνθρωπος ούτως η άλλως ,δε πρέπει όμως να εξαντλούμε τα περιθώρια έστω κι αν υπήρχε 1% να ζήσει ?? Και
Γ) το 2021 μεταφερονται οι νεκροί στη καρότσα αγροτικού σε πιο κράτος ??
Δεν έχω ούτε διάθεση ούτε τη δύναμη να κοντραριστω με κανένα
Ας μάθουμε ομως από τα λάθη μας να βελτιωθούμε


Πηγή: cretalive.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr