search-button
cross-out

Προφυλάκιση για δυο από τους τρεις κατηγορουμένους στον Κολωνό- “Είναι εύσωμη η 12χρονη, μοιάζει με 20”, λέει η δικηγόρος του 34χρονου

Δύο κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στις φυλακές για την υπόθεση του Κολωνού μετά τις απολογίες τους, ο 33χρονος και ο 34χρονος ενώ για τον τρίτο τον 36χρονο ανέκυψε διαφωνία ανάμεσα σε ανακρίτρια και εισαγγελέα.Για την ποινική του μεταχείριση θα αποφασίσει το δικαστικό συμβούλιο.
Προφυλάκιση για δυο από τους τρεις κατηγορουμένους στον Κολωνό- “Είναι εύσωμη η 12χρονη, μοιάζει με 20”, λέει η δικηγόρος  του 34χρονου

Και οι τρεις αρνήθηκαν την κατηγορία και υποστηρίζουν ότι δεν έχουν σχέση με την σεξουαλική κακοποίηση της 12χρονης.

Ο κατηγορούμενος ανέφερε πως το ραντεβού του με το κορίτσι, το οποίο του είχε πει πως ήταν 17 ετών κανονίστηκε μέσω της εφαρμογής. Πρόκειται για τρεις συναντήσεις. Οι δύο πραγματοποιήθηκαν ενώ η τρίτη ματαιώθηκε καθώς υπήρξε πρόβλημα με τη μεταφορά των χρημάτων. Ο κατηγορούμενος φέρεται να υποστηρίζει πως έδωσε στο παιδί 50 και 70 ευρώ για τις δύο άλλες συναντήσεις χωρίς να υπάρξουν σωματικές επαφές.

Με παρόμοια υπερασπιστική γραμμή απολογήθηκε και ο 36χρονος διοικητικός υπάλληλος του νοσοκομείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, παραδέχθηκε ότι συναντήθηκε με την 12χρονη μία φορά τον περασμένο Μάρτιο, χωρίς να προχωρήσει σε σεξουαλική επαφή.

Κατά πληροφορίες, ο κατηγορούμενος επικαλέστηκε κι αυτός συνομιλία του με τη 12χρονη στην οποία εκείνη στην ερώτηση πόσο ετών είναι του, απαντά 17 ενώ αναφέρθηκε επίσης σε προβλήματα υγείας του.

Προβάλλοντας προβλήματα υγείας, απολογήθηκε στην ανακρίτρια ο 34χρονος επιχειρηματίας, αναφέροντας μάλιστα πως δεν του επέτρεπαν σωματική επαφή με την ανήλικη.

«Φαίνεται για 18 με 20 ετών η κοπέλα…»

Προκαλεί με όσα υποστηρίζει η Γιώτα Παντελεάκη δικηγόρος του 34χρονου και μάλιστα ρωτά τους δημοσιογράφους αν έχουν δει φωτογραφία της 12χρονης. «Η κοπέλα είναι ψηλή και εύσωμη και φαίνεται 18 με 20 ετών και μην γνωρίζοντας βγήκε ένα βράδυ μαζί της. Είδα  τις φωτογραφίες του παιδιού. Δεν μοιάζει για 12χρονη, φαίνεται πολύ μεγαλύτερη. Οσοι την είδαν θα σας το πουν. Πλασαρίζονταν στο σάιτ ως 17χρονη, όταν την είδε πίστευε ότι ήταν 18 με 20 και κατηγορείται ότι εν γνώση του προέβη σε κατάχρηση ανηλίκου».

Μάλιστα δεν δίστασε να κάνει μαθήματα στους δημοσιογράφους… «Πριν κάνετε τις δημοσιεύσεις θα πρέπει να είχατε ελέγξει αυτό το παιδί. Φαινόταν 12, φαινόταν 5, φαινόταν 25… Δε φαίνεται ότι είναι 12».

«Θα καταθέσουμε προσφυγή»

Ο δικηγόρος του 33χρονου Γιάννης Μπαρκαγιάννης τόνισε: «Ο εντολέας μου κρατείται προσωρινά και οι κατηγορίες εις βάρος του είναι μόλις τρεις σελίδες, από τις 2000 που περιλαμβάνει η δικογραφία. Τα στοιχεία κατά τη δική μου άποψη δεν είναι ικανά να τον οδηγήσουν στη φυλακή. Θα καταθέσουμε προσφυγή μέσα σε πέντε ημέρες στο δικαστικό συμβούλιο, καθώς αδίκως βρέθηκε στη φυλακή καθώς δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία. Οι κατηγορίες του είναι γενικές και αόριστες».

Με τη σειρά του ο Λάμπρος Μπρεάνος δικηγόρος του 36χρονου ανέφερε: «Μετά την απολογία του υπήρξε διαφωνία μεταξύ ανακριτή και εισαγγελέα και θα αποφασίσει το δικαστικό συμβούλιο».

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr