search-button
cross-out

Πυροβολισμοί στην Νέα Ιωνία: «Δεν πείραξε ποτέ κανέναν» λέει η νύφη του άτυχου 37χρονου – Σήμερα η κηδεία

«Ήταν αγιος άνθρωπος, προφανώς ήταν πολύ καλός για να είναι εδώ» δηλώνει συντετριμμένη η σύζυγος του αδερφού του 37χρονους, ο οποίος σκοτώθηκε από αδέσποτη σφαίρα στην καφετέρια όπου έπεσαν πυροβολισμοί στην Νέα Ιωνία τα μεσάνυχτα της Τρίτης (21.02.2023).
Πυροβολισμοί στην Νέα Ιωνία: «Δεν πείραξε ποτέ κανέναν» λέει η νύφη του άτυχου 37χρονου – Σήμερα η κηδεία

Μιλωντας στο newsit.gr και μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυα της, η νύφη του 37χρονου υδραυλικού που έχασε τη ζωή του στην καφετέρια στην Νέα Ιωνία, αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «ήταν άδικο αυτό που έγινε, γιατί δεν έχει πειράξει ποτέ κανέναν. Έναν αγώνα πήγε να δει, είχε πάει στο μαγαζί με έναν φίλο του»

Στη συνέχεια, λέει ότι εκείνοι το έμαθαν στις 7 το πρωί την ώρα που ξύπνησαν για να πάνεε τα παιδιά τους στο σχολείο. Ο 37χρονος, οπως μας μεταφέρει η γυναίκα του αδερφού του, έμενε στην Ελλάδα με την μητέρα του και τον πατέρα του.

«Η κηδεία θα γίνει σήμερα στην χώρα μας, στην Αλβανία» καταλήγει.

Νέες εικόνες των κακοποιών που «γάζωσαν» καφετέρια στη Νέα Ιωνία – Έπαιζαν σε promo βίντεο ενός κλαμπ!
Υπενθυμίζεται ότι ο 37χρονος Αλβανός επισκέφθηκε την Τρίτη καφετέρια στη Νέα Ιωνία για να δει αγώνα του Champions League. Μία «αδέσποτη» σφαίρα όμως έμελλε να του κόψει ξαφνικά το νήμα της ζωής του, από αυτές που έριξαν οι δράστες.

Πρόκειται για συμμορία 10 Αλβανών οι οποίοι είναι σκληροί κακοποιοί με διασυνδέσεις στον υπόκοσμο και οι οποίοι εμπλέκονται σε εκβιασμούς, διακίνηση ναρκωτικών και σωματεμπορία στο κέντρο της Αθήνας, και μάλιστα με έδρα τους ένα νυχτερινό μαγαζί στα Σεπόλια.

Έχουν απασχολήσει πρόσφατα την Αστυνομία για επεισόδια με γνωστούς τράπερς, καθώς οι ίδιοι είναι μπράβοι τους.

newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr