search-button
cross-out

Ραγδαίες εξελίξεις στην Άρτα: Νεκρός ο πατέρας – Εντοπίστηκε ζωντανός ο 38χρονος γιος του

Δεν είχε αίσια κατάληξη η αναζήτηση του 65χρονου καθώς βρέθηκε νεκρός λίγα μέτρα πιο μακριά από τον 38χρονο γιο του, που εντοπίστηκε καλά στην υγεία του
Ραγδαίες εξελίξεις στην Άρτα: Νεκρός ο πατέρας – Εντοπίστηκε ζωντανός ο 38χρονος γιος του

Σε τραγωδία εξελίχθηκε η αναζήτηση του 65χρονου άνδρα και του γιου του στην Άρτα, καθώς ο ηλικιωμένος εντοπίστηκε νεκρός λίγα μέτρα πιο μακριά από τον 38χρονο, που βρέθηκε ζωντανός.

Λίγο μετά τις 12:00, αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι ο 38χρονος γιος εντοπίστηκε καλά στην υγεία του, στην περιοχή Σεργούλα, μέσα σε ένα μαντρί της Φωκίδας. Ο 38χρονος βρέθηκε μακριά από το αυτοκίνητο που είχε ξεκινήσει με τον πατέρα του.

Ωστόσο, τα χαμόγελα για τον εντοπισμό του 38χρονου «πάγωσαν» μερικά λεπτά αργότερα καθώς ο πατέρας του βρέθηκε νεκρός λίγα μέτρα πιο μακριά.

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να ηρεμήσουν τον 38χρονο και να τον αποφισρτίσουν ψυχολογικά προκειμένου να αποσπάσουν πληροφορίες για το τι ακριβως συνέβη. Στο σημείο σπεύδει ιατροδικαστής, που θα ρίξει φως στα αίτια θανάτου του άνδρα.

Οι Αρχές αυτή τη στιγμή εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα για τα αίτια θανάτου του 65χρονου.

newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr