search-button
cross-out

Ρόδος: Η πρώην σύζυγός του τον κατηγορεί για απόπειρα βιασμού

Μια νέα υπόθεση που έφτασε στα χέρια της δικαιοσύνης. Ο 38χρονος κατηγορείται για επίθεση και για απόπειρα βιασμού της εν διαστάσει γυναίκας του
Ρόδος: Η πρώην σύζυγός του τον κατηγορεί για απόπειρα βιασμού

Ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισής του μια φορά κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του, της μη προσέγγισης της οικογενειακής στέγης σε απόσταση 200 μέτρων και την παρακολούθηση συμβουλευτικού προγράμματος, αφέθηκε χθες (15-09-2023), μετά την απολογία του, με ομόφωνη απόφαση Ανακρίτριας και Εισαγγελέως, ένας 38χρονος Ροδίτης κατηγορούμενος για απόπειρα βιασμού της εν διαστάσει συζύγου του και ενδοοικογενειακή βία.

Στις 10 Σεπτεμβρίου 2023 το απόγευμα καταγγέλθηκε στο Α.Τ. Αρχαγγέλου από μια 33χρονη Ελληνίδα ότι ο εν διαστάσει σύζυγός της 38 ετών την ίδια ημέρα την χτύπησε στο κεφάλι, την εξύβρισε και εν συνεχεία της έσκισε το εσώρουχο με σκοπό να την βιάσει τραβώντας την στο υπνοδωμάτιο. Επιπλέον, καταγγέλθηκε ότι χτύπησε με τα χέρια του τον ανήλικο γιό τους.

Ο δράστης συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Απολογούμενος χθες ενώπιον της Ανακρίτριας Υπηρεσίας κατέθεσε ότι είναι χρήστης ναρκωτικών και ότι τα τελευταία 10 έτη, αφότου παντρεύτηκε, κατέβαλε υπεράνθρωπες προσπάθειες να απεμπλακεί από την εξάρτηση, αλλά δεν ήταν πάντα επιτυχημένες οι προσπάθειές του.

Εχει υποστεί όπως είπε, βαριά σωματική βλάβη σε τροχαίο ατύχημα και έχει νοσηλευτεί και χειρουργηθεί πολλές φορές, χωρίς να έχουν οι γιατροί καταφέρει να αποκαταστήσουν το πόδι του. Το γεγονός αυτό του έχει προκαλέσει ψυχολογικά προβλήματα και προσπαθεί όπως ανέφερε να παρέχει τα πάντα στην οικογένειά του.

Σε ό,τι αφορά στο επίμαχο συμβάν, ισχυρίστηκε ότι αφού είχε καταναλώσει μερικές μπύρες με φίλους του, μίλησε στο τηλέφωνο με τα παιδιά του, τα οποία μαζί με τη μητέρα τους μόλις είχαν επιστρέψει από τη θάλασσα. Αμέσως μετά ζήτησε να μιλήσει και με τη μητέρα τους, επειδή την επόμενη ημέρα άρχιζαν τα μαθήματα στα σχολεία και έπρεπε να ρωτήσει για τυχόν ανάγκες που είχαν πλέον των χρημάτων που τους δίνει.

Του μίλησε απότομα και ψυχρά όπως είπε και επέμενε, ότι δεν θέλει να της μιλάει. Τότε της είπε ότι θα πήγαινε εκεί. Άνοιξε την πόρτα με το κλειδί του και διαπίστωσε ότι είχε βάλει πίσω από την πόρτα έναν καναπέ. Μόλις τον είδαν τα παιδιά άρχισαν να ουρλιάζουν, ενώ η σύζυγός του δεν ήταν εκεί, είχε κρυφτεί στο δωμάτιό τους.

Τα παιδιά ούρλιαζαν και χωρίς, όπως είπε, να έχει κάνει κάτι άρχισαν να φωνάζουν τα παιδιά «βοήθεια, θα μας σκοτώσει έχει μαχαίρια, όπλα», τότε η σύζυγός του άνοιξε την πόρτα, πήρε και το μικρό παιδί έξω από το σπίτι μαζί της και άρχιζε να φωνάζει.

Οπως είπε δεν ξέρει γιατί το έκανε, δεν είχε κάποιο σκοπό. Αργότερα μπήκαν στο δωμάτιο και βγήκαν να πιούν νερό κι εκείνη την ώρα μπήκαν από το παράθυρο μέσα στο σπίτι οι άντρες της Ο.Π.Κ.Ε και του αστυνομικού τμήματος Αρχαγγέλου, 7 αστυνομικοί, διότι δήθεν είχε όπλα και μαχαίρια και θα σκότωνε τη γυναίκα του.

dimokratiki.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr