search-button
cross-out

Ρόδος: Οδύνη και οργή στην κηδεία της 32χρονης Δώρας [Εικόνες]

Οικογένεια, συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στην 32χρονη Δώρα Ζαχαριά, που δολοφονήθηκε από τον 40χρονο πρώην σύντροφό της.
Ρόδος: Οδύνη και οργή στην κηδεία της 32χρονης Δώρας [Εικόνες]

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης, θλίψης και οργής κηδεύτηκε η 32χρονη Δώρα Ζαχαριά, που δολοφονήθηκε από τον 40χρονο πρώην σύντροφό της το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης στη Ρόδο,

Η οικογένειά της, συγγενείς, φίλοι και απλοί κάτοικοι της Ρόδου που συγκλονίστηκαν από τη δολοφονία της εκπαιδευτικού είπαν με δάκρυα στα μάτια το τελευταίο αντίο στον ναό του Αγίου Γεωργίου Κάτω , στην εκκλησία όπου εφημέριος είναι ο αδερφός του πατέρα της 32χρονης, για να ακολουθήσει η ταφή στο νεκροταφείο Ταξιαρχών Ρόδου.

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ρόδου κ. Κύριλλο.

Δείτε εικόνες:

1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1.

Το συγκινητικό αντίο της αδερφής – “Δεν σου άξιζε τέτοιος θάνατος Ντορούλι μου”

Με ένα story στο Instagram είπε το πρώτο “αντίο” στη Δώρα της, η μικρή αδερφή της. “Δεν σου άξιζε τέτοιος θάνατος Ντορούλι μου”, έγραψε μεταξύ άλλων.

Στη φωτογραφία φαίνονται τα δυο κορίτσια από παλιές, ανέμελες στιγμές, με την αδερφή της Δώρας να γράφει στο μήνυμά της: “Δεν θα αλλάξω καμία στιγμή μαζί σου. Ήσουν και θα είσαι η καλύτερη αδερφή του κόσμου. Δεν σου άξιζε τέτοιος θάνατος Ντορούλι μου. Να μας προστατεύεις από εκεί που είσαι. Ήσουν και θα είσαι ο φύλακας άγγελός μου. Σ’ αγαπώ“.

1

Πηγή: Ροδιακή, Δημοκρατική της Ρόδου

thetoc.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr