search-button
cross-out

Ρούλα Πισπιρίγκου: Νέα αντίφαση από την 33χρονη για το επεισόδιο της Τζωρτζίνας τον Απρίλιο του 2021

Η κατηγορούμενη μητέρα άλλα είπε στην ανακρίτρια και διαφορετικά εξιστόρησε το περιστατικό σε τηλεοπτική της συνέντευξη
Ρούλα Πισπιρίγκου: Νέα αντίφαση από την 33χρονη για το επεισόδιο της Τζωρτζίνας τον Απρίλιο του 2021

Της έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για τις δολοφονίες των τριών παιδιών της, αλλά η Ρούλα Πισπιρίγκου ισχυρίζεται ότι είναι αθώα. Παράλληλα, της έχει απαγγελθεί και η κατηγορία για απόπειρα ανθρωποκτονίας της Τζωρτζίνας την Απρίλιο του 2021 και το συγκεκριμένο περιστατικό είναι κρίσιμο, καθώς προκύπτει νέα αντίφαση στα λεγόμενα της 33χρονης. Άλλα είπε στην ανακρίτρια και άλλα σε τηλεοπτική της συνέντευξη για το πήγε στο γραφείο των γιατρών να ειδοποιήσει.

Τελικά το ερώτημα που προκύπτει και η ίδια έχει έρθει σε αντίφαση είναι αν εκείνη ειδοποίησε τους γιατρούς ή όχι;

Στη κοινή συνέντευξη που είχε δώσει τον περασμένο Φλεβάρη στο Star μαζί με τον Μάνο Δασκαλάκη στο σπίτι τους στην Πάτρα, είχε πει πως εκείνη ειδοποίησε τους γιατρούς όταν η Τζωρτζίνα κατέρρευσε μπροστά της.

Λίγους μήνες μετά έκανε στροφή 180 μοιρών και σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega στην εκπομπή «Live News» φέρεται να επέμεινε ότι δεν πήγε στο γραφείο των γιατρών, αν και ρωτήθηκε δύο φορές από την ανακρίτρια.

Ανακρίτρια: Σύμφωνα με τις καταθέσεις των γιατρών, όταν τους καλέσατε στον θάλαμο δεν τους δώσατε την εντύπωση ότι συμβαίνει κάτι σοβαρό. Για ποιο λόγο είχατε αυτή την συμπεριφορά;

Κατηγορούμενη: Διευκρινίζω ότι εκείνη την ημέρα εγώ δεν πήγα στο γραφείο των γιατρών για να τους καλέσω για βοήθεια. Θεωρώ ότι στις καταθέσεις τους έχουν κάνει λάθος ως προς την ημέρα».

Ανακρίτρια: Από τον ιατρικό φάκελο της Τζωρτζίνας προκύπτει ότι στις 18:50 πήγατε εσείς στο γραφείο των γιατρών. Επομένως τι ακριβώς συνέβη εκείνη την ημέρα, ποιος τελικά ειδοποίησε τους γιατρούς;

Κατηγορούμενη: Επιμένω ότι εγώ εκείνη την ημέρα δεν πήγα στο γραφείο των γιατρών. Στον ιατρικό φάκελο της Τζωρτζίνας στην λογοδοσία των νοσηλευτών αναφέρεται το επεισόδιο της Τζωρτζίνας και ότι ενημερώθηκαν οι γιατροί, γεγονός που σημαίνει ότι η νοσηλεύτρια ειδοποίησε τους γιατρούς για να επιληφθούν της κατάστασης.

Πλέον η Ρούλα Πισπιρίγκου άλλαξε δικηγόρο και την υπεράσπισή της ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας και πρωταρχικός στόχος της 33χρονης είναι η αποδόμηση του πορίσματος Καρακούκη και Καλόγρηα, με δημοσιεύματα την τελευταία εβδομάδα να θέλουν το επιτελείο της να έχει απευθυνθεί ακόμα και στο εξιδεικευμένο ιατροδικαστικό εργαστήριο του FBI. Ο Κούγιας μάλιστα είναι αποφασισμένος να κινηθεί δικαστικά για όποιον θεωρεί ότι της θίγει το τεκμήριο της αθωότητας.

Κάθε επικοινωνία με τον Μάνο Δασκαλάκη έχει προ πολλού διακοπεί και στο πλευρό της παραμένουν ορισμένοι από τους πιο στενούς συγγενείς και φίλους της.

Πηγή: news.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr