search-button
cross-out

Ρούλα Πισπιρίγκου: Νέα εκδοχή για τον θάνατο της Ίριδας έδωσε σε ψυχολόγο στις φυλακές Κορυδαλλού

Οι διαφορετικές μαρτυρίες της 33χρονης και της αδελφής της Δήμητρας για το πώς βρέθηκε νεκρό το βρέφος προβληματίζουν ήδη τις αρχές

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένεται να δώσει ανωμοτί κατάθεση μς υπόμνημα, ως ύποπτη για τις δολοφονίες και των άλλων δύο παιδιών της, της Μαλένας και της Ίριδας, η προφυλακισμένη για την δολοφονία της μεγαλύτερης κόρης της, Τζωρτζίνας, η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η 33χρονη όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, μίλησε σε ψυχολόγο που την επισκέφθηκε στη φυλακή και φέρεται να έδωσε μια διαφορετική εκδοχή για τον θάνατο της 6 μηνών Ίριδας, που ανατρέπει όσα έχει καταθέσει μέχρι σήμερα τόσο η ίδια, όσο και η αδελφή της, Δήμητρα Πισπιρίγκου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Ρούλα Πισπιρίγκου φέρεται να είπε στην ψυχολόγο περιγράφοντας το πώς βρέθηκε το μοιραίο πρωί το βρέφος: «Πήγα να φτιάξω την κρέμα και είπα στη Δήμητρα: “Eτοίμασέ την και φέρε την να την ταΐσω”. Και μου έφερε ένα παιδί μπλε… Και μου λέει “Tι έπαθε;”. Μου έπεσαν όλα, μου κόπηκαν τα πόδια και ήταν εκεί και με κοίταγε. Τα ματάκια της μισάνοιχτα και έκανε έναν ήχο με το στόμα της, σαν να ξεφυσούσε».

Υπενθυμίζεται, ότι η Δήμητρα Πισπιρίγκου στην κατέθεση της ισχυρίστηκε, ότι το παιδί δεν ανέσαινε, όταν το βρήκε στην κούνια τη μοιραία ημέρα. Ωστόσο, η προφυλακισμένη μητέρα έδωσε μία άλλη εικόνα, συζητώντας με την κλινική ψυχολόγο. Υπενθυμίζεται επίσης, ότι σύμφωνα με την κατάθεση παιδιάτρου στο νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού», η 33χρονη είχε ισχυριστεί, πως η Τζωρτζίνα εμφάνισε το πρώτο επεισόδιο μετά τον θάνατο της Ίριδας, γιατί η 8χρονη βρήκε νεκρό το 6 μηνών βρέφος στην κούνια.

«Σκεφτόμουν ότι ο Μάνος είναι αναίσθητος»

Για τον θάνατο της Μαλένας, η Ρουλα ΠΙσπιρίγκου ισχυρίστηκε στην κλινική ψυχολόγο, ότι πέθανε από την χημειοθεραπεία ή κάποιο φάρμακο που της είχαν δώσει στο νοσοκομείο και ότι είχαν κάνει μήνυση για τον θάνατο της. Επίσης, φέρεται να σχολίασε τη στάση του Μάνου Δασκαλάκη, όταν πέθανε το παιδί.

Όπως είπε, ο σύζυγός της στεναχωρέθηκε την ημέρα της κηδείας και μετά ήταν σαν να μην είχε συμβεί τίποτα: «Δε στεναχωριόταν, δεν έκλαιγε, δεν την ανέφερε, δεν ήταν θλιμμένος… Σκεφτόμουν ότι ήταν αναίσθητος, με θύμωνε και του το έλεγα άπειρες φορές αυτό και εκείνος μου απαντούσε ότι το διαχειρίζεται ο καθένας με τον δικό του τρόπο. Κοιτούσα να το σεβαστώ αυτό. Ο Μάνος θεωρούσε ότι επειδή είχε μείνει η Τζωρτζίνα πίσω έπρεπε να μείνει δυνατός για εκείνη…», φέρεται να είπε στην ψυχολόγο.

Η κλινική ψυχολόγος μετά τις συνεδρίες που είχε με τη Ρουλα Πισπιρίγκου στη φυλακή, στο πλαίσιο της έρευνας για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας, κατέληξε ότι η κατηγορούμενη προσπάθησε έντονα να την πείσει για τη «δική της αλήθεια» και στο τέλος να επιβεβαιώσει ότι τα κατάφερε.

Πηγή: news.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr