search-button
cross-out

Ρούλα Πισπιρίγκου: Προφυλακίστηκε και για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας-Η αντίδραση της στο άκουσμα της απόφασης

Προφυλακιστέα κρίθηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου και για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας μετά την ολοκλήρωση της διήμερης επεισοδιακής απολογίας στην 35η τακτική ανακρίτρια. Σύμφωνα με πληροφορίες η κατηγορούμενη στο άκουσμα της απόφασης ξέσπασε σε κλάματα.
Ρούλα Πισπιρίγκου: Προφυλακίστηκε και για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας-Η αντίδραση της στο άκουσμα της απόφασης

Η κατηγορούμενη μητέρα από την Πάτρα ολοκλήρωσε σήμερα μετά τις 3 το μεσημέρι την απολογία της , που ξεκίνησε χθες το πρωί και διακόπηκε, καθώς η 34χρονη υπέβαλε χθες το απόγευμα αίτηση εξαίρεσης της Ανακρίτριας.

Μετά την απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών που απέρριψε την αίτηση της σήμερα , η κατηγορουμένη μεταφέρθηκε ξανά στην Ευελπίδων και ολοκλήρωσε την απολογία της για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας .

Η 34χρονη είναι ήδη προσωρινά κρατούμενη για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας και η δίκη της έχει ξεκινήσει ενώπιον του ΜΟΔ και θα συνεχιστεί στις 31 Ιανουαρίου.

newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr