search-button
cross-out

Ρούλα Πισπιρίγκου: Στην ανακρίτρια για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας – Έφθασε στα δικαστήρια

Η Ρούλα Πισπιρίγκου έφθασε νωρίς το πρωί της Τετάρτης (21.12.2022) στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, καθώς έχει κληθεί σε απολογία για τους θανάτους των δυο μικρότερων παιδιών της, Μαλένας και Ίριδας.
Ρούλα Πισπιρίγκου: Στην ανακρίτρια για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας – Έφθασε στα δικαστήρια

Η Ρούλα Πισπιρίγου έφθασε στα δικαστήρια λίγο πριν της εννέα το πρωί της Τετάρτης (21.12.2022). Υπενθυμίζεται ότι, δια του συνηγόρου της, Αλέξη Κούγια, έχει καταθέσει νέο αίτημα εξέτασης μαρτύρων, μεταξύ των οποίων ιατροδικαστών, επιστημόνων ειδικών γνώσεων, αλλά και  κατ’ αντιπαράσταση εξέτασης άλλων.

Η υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου αμφισβητεί το πόρισμα των ιατροδικαστών Νίκου Καρακούκη και Νίκου Καλόγρηα, που κάνουν λόγο  για θάνατο των δυο κοριτσιών από εγκληματική ενέργεια.

Δείτε βίντεο: 

Η Ρούλα Πισπιρίγκου  από τις φυλακές Κορυδαλλού όπου κρατείται μελετά τα στοιχεία της δικογραφίας που αφορούν στην κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συρροή την οποία αντιμετωπίζει καθώς σύμφωνα με τις αρχές ευθύνεται για το θάνατο της 3,5 ετών Μαλένας στις 13 Απριλίου 2019 αλλά και της μόλις έξι μηνών Ίριδας στις 21 Μαρτίου 2021.

Ταυτόχρονα, αναμένει και την έναρξη της δίκης της, για την δολοφονία της μεγαλύτερης κόρης της Τζωρτζίνας στις 9 Ιανουαρίου.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr