search-button
cross-out

Ρούλα Πισπιρίγκου: Στον Κορυδαλλό το Ανθρωποκτονιών για τον θάνατο Μαλένας και Ίριδας

Στις φυλακές Κορυδαλλού καταφτάνουν εντός της ημέρας οι άντρες το Ανθρωποκτονιών προκειμένου να επιδώσουν την κλήση για ανωμοτί κατάθεση στην Ρούλα Πισπιρίγκου, καθώς καλείται να δώσει εξηγήσεις για τους θανάτους των παιδιών της, Ίριδας και Μαλένας.
Ρούλα Πισπιρίγκου: Στον Κορυδαλλό το Ανθρωποκτονιών για τον θάνατο Μαλένας και Ίριδας

Ο ένας εκ των δύο δικηγόρων της Ρούλας Πισπιρίγκου, Κωνσταντίνος Ζάρδας μιλώντας στο newsit.gr αναφέρει ότι «δεν θα γίνει σήμερα κατάθεση. Θα πάρουμε προθεσμία, έπειτα αντίγραφα και μετά θα καταθέσουμε έγγραφες εξηγήσεις. Μετά, εάν κρίνει το Ανθρωποκτονιών – που θα κρίνει εν προκειμένω – να ρωτήσει κάτι συμπληρωματικά, θα το κάνει και δια ζώσης θα πει κάποια πράγματα».

Το ίδιο υποστήριξε και ο άλλος δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθωνας Παπαδόπουλος, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, ο οποίος σημείωσε, μεταξύ άλλων, πως η πελάτης του συνεχίζει να δηλώνει αθώα, ενώ πιστεύει πως προσπαθούν να της φορτώσουν τους θανάτους των τριών παιδιών της.

Ο Όθωνας Παπαδόπουλος παράλληλα σημείωσε πως η ίδια δεν έχει πλέον καμία επαφή με τον σύζυγό της και συμπλήρωσε πως: «Η ίδια είπε ότι έχει απόλυτη ανάγκη την ηθική στήριξη τουλάχιστον από τον σύζυγό της. “Με κατηγορούν όλοι οι υπόλοιποι με κατηγορεί και ο σύζυγος που ζήσαμε τόσα χρόνια μαζί και αποκτήσαμε αυτά τα παιδιά’”. “Δεν θα έπρεπε να πιστεύει ποτέ ότι θα μπορούσε να στραφεί ενάντια στα παιδιά της”, αυτά είναι τα λόγια της».

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr