search-button
cross-out

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι θα γίνει με την τσάντα της Τζωρτζίνας – Οι νέες ζωγραφιές της 9χρονης

Πάτρα: Στα χέρια της 18ης ανακρίτριας Χριστίνας Σαλάππα επιχείρησε ανεπιτυχώς να παραδώσει ο δικηγόρος των συγγενών της σπιτονοικοκυράς του ζεύγους Δασκαλάκη Ανδρέας Θεοδωροπουλος τη σχολική τσάντα τη μικρής Τζωρτζίνας.
Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι θα γίνει με την τσάντα της Τζωρτζίνας – Οι νέες ζωγραφιές της 9χρονης

Από χθες το πρωί ο συγκεκριμένος δικηγόρος με δελτίο τύπου ανακοίνωσε ότι έχει στα χέρια του τη σχολική τσάντα της 9χρονης, την οποία σκόπευε να παραδώσει στην ανακρίτρια.«Ενεργούντες ως νομείς των συγγενών ,εγώ & ο συνάδελφος μου Κων. Λέων, Δικηγόρος Πατρών, εισήλθαμε ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΑ στις 27-5-2022 στο ακίνητο επί της οδού Μπιζανίου αριθ. 27 στην Πάτρα έχοντας κληρονομικό δικαίωμα.

Η κεντρική πόρτα της εισόδου του ακινήτου ήταν ανοικτή, παραβιασμένη και έτσι ταυτόχρονα διαπιστώσαμε πως υπήρχαν εκατοντάδες λογαριασμοί στο πάτωμα.

Συνεχίζοντας στον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας, η είσοδος του οροφοδιαμερίσματος ήταν επίσης ανοικτή και επικρατούσαν εικόνες λεηλασίας , με σπασμένη την κλειδαριά του διαμερίσματος ενώ εντός υπήρχαν κούτες με παιχνίδια και μια σχολική τσάντα, η οποία και ανήκε στο άτυχο κορίτσι την Τζωρτζίνα, της οποίας η μητέρα Σωτηρία Πισπιρίνγκου και ήδη προφυλακισθείσα κατηγορείται πως την δολοφόνησε. Σήμερα 30-05-2022 και περί ώραν 12:30 θα αποδώσω την σχολική τσάντα στην 18η ανακρίτρια, η οποία και είναι η μοναδική αρμόδια για την έρευνα και όχι στους συγγενείς της κατηγορουμένης, καθώς είναι αποδεικτικό μέσο το οποίο μόνο στην έχουσα απόλυτη εξουσία και διενεργούσα ανακρίτρια παραδίδεται και όχι στους συγγενείς της κατηγορουμένης» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωρόπουλος.

Λίγες ώρες αργότερα, αφού προηγουμένως περιέφερε την σχολική τσάντα στο συγκρότημα των δικαστηρίων της Ευελπίδων, βγήκε από το κτίριο 9 άπραγος και χωρίς να έχει παραδώσει την τσάντα. «Η κυρία ανακρίτρια μας συνεχάρει και μας ζήτησε να παραδώσουμε την τσάντα αύριο το πρωί. Θα μελετήσουμε μαζί το περιεχόμενο της» είπε στους δημοσιογράφους εξερχόμενος του κτιρίου, υποστηρίζοντας πως έλειπε η γραμματέας και για αυτό το λόγο δεν παραδόθηκε η τσάντα.

Ωστόσο, όπως εξηγούν νομικοί κύκλοι, «είναι αδύνατο να αποδεχτεί η ανακρίτρια την τσάντα ως αποδεικτικό στοιχείο καθώς ο τρόπος που έφτασε στα χέρια του συγκεκριμένου δικηγόρου δεν είναι σαφής». Επιπλέον, στο μεταξύ εκδόθηκε απόφαση σφράγισης του σπιτιού της οικογένειας Δασκαλάκη από το Ειρηνοδικείο της Πάτρας και κατά συνέπεια θα πρέπει όλα τα στοιχεία του σπιτιού να καταγράφουν από τον συμβολαιογράφο που έκανε τη σφράγιση.

Ήδη, η κίνηση αυτή του δικηγόρου έχει προκαλέσει την αντίδραση της Ρούλας Πισπιρίγκου και του συνηγόρου της Όθωνα Παπαδόπουλου, αλλά και της πλευράς του Μανου Δασκαλάκη που κάνουν λόγο για κλοπή τη σχολικής τσάντας του παιδιού. «Έγιναν ενέργειες οι οποίες είναι πέρα από τα όρια, που έχουν προκαλέσει αίσθηση και προβληματισμό» ανέφερε ο Όθωνας Παπαδόπουλος, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο δικηγόρος του Μάνου Δασκαλάκη, Δ. Καράμπελας: «Αυτά τα πράγματα δεν είναι σοβαρά. Έμεινε στα χέρια του ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο. Ποιος ξέρει τι προσθήκες, τι αφαιρέσεις μπορεί να έχουν γίνει στο περιεχόμενο της τσάντας!». Οι νέες ζωγραφιές της Τζωρτζίνας.

Την ίδια ώρα, το Mega έφερε στο φως νέες ζωγραφιές και προσωπικά αντικείμενα της 9χρονης, που δολοφονήθηκε από τη μητέρα της Ρούλα Πισπιρίγκου.
Η 9χρονη φαίνεται πως ζωγράφιζε σ’ ένα μπλοκ φαρμακευτικής εταιρίας, του φαρμάκου NEXAVAR, ενός φαρμάκου χημειοθεραπείας, που σύμφωνα με γιατρούς, χορηγείται σε ασθενείς οι οποίοι πάσχουν συνήθως από καρκίνο στα νεφρά ή το ήπαρ. Ωστόσο, το συγκεκριμένο φάρμακο φέρεται να μην έχει χορηγηθεί στη Μαλένα, προκαλώντας ερωτήματα για το ποιος έδωσε και πού βρήκε ένα τέτοιο μπλοκ εκείνη τη συγκεκριμένη περίοδο η Τζωρτζίνα για να ζωγραφίσει. «Δεν είχε χορηγηθεί ποτέ τέτοιο φάρμακο στη Μαλένα. Αυτό είναι ένα σκεύασμα για άλλου τύπου καρκίνου και σίγουρα όχι για λευχαιμία. Δεν υπάρχει στο νοσοκομείο και δεν το χρησιμοποιούμε» είπε ο ογκολόγος της Μαλένας.

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr