search-button
cross-out

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Υπάρχουν πολλά αντιφατικά στοιχεία στη δικογραφία για τη Μαλένα και την Ϊριδα»

Η 33χρονη προφυλακισμένη για την δολοφονία της Τζωρτζίνας εμμένει στην υπερασπιστική της γραμμή ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να κάνει κακό στα παιδιά της
Ρούλα Πισπιρίγκου: «Υπάρχουν πολλά αντιφατικά στοιχεία στη δικογραφία για τη Μαλένα και την Ϊριδα»

Πολλές αντιφάσεις στις ιατροδικαστικές εκθέσεις, αλλά και σε καταθέσεις μαρτύρων, διαπίστωσε η προφυλακισμένη Ρούλα Πισπιρίγκου στον φάκελο για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας, όπως ανέφερε ο συνήγορος της Όθωνας Παπαδόπουλος στο κεντρικόι δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

«Πήραμε τη δικογραφία στα χέρια μας και μέσα στο φάκελο υπάρχουν πολλά αντιφατικά στοιχεία. Τα δεδομένα οδηγούν σε τελείως διαφορετική κατεύθυνση, τα σημάδια στο πρόσωπο Μαλένας και Ίριδας είχαν χαρακτηριστεί ότι προήλθαν μεταθανατίως, ενώ τώρα στο πόρμσα Καρακούκη – Καλόγρηα αλλάζει ο χαρακτηρισμός των ευρημάτων» ανέφερε ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Για το πανάκι της Ίριδας ανέφερε πως «η ιατροδικαστής που το επισκόπησε και νεκροτόμνησε το παιδί ανέφερε διαφορετικά συμπεράσματα από αυτα που αναφέρονται στο τωρινό πόρισμα». «Η ίδια θεωρεί πως όλη αυτή η έρευνα και ο θόρυβος είναι συνέπεια της απώλειας της Τζωρτζίνας» επεσήμανε ο ίδιος. Ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου υποστήριξε δε, ότι οι ορθές ιατροδικαστικές εκθέσεις είναι οι αρχικές και όχι αυτή των Καρακούκη – Καλόγρηα.

Η προφυλακισμένη εμμένει στις αρχικές της θέσεις, ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να κάνει κακό στα παιδιά της, κάτι το οποίο θα καταθέσει και στο υπόμνημα της. Σημειώνεται ότι το πρωί οι αστυνομικοί του τμήματος ανθρωποκτονιών επέδωσαν στην Ρούλα Πισπιριγκου την παραγγελία των ανακριτών για τους δυο θανάτους το 2019 και το 2021.

Πηγή: news.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr