search-button
cross-out

Σεπόλια: «Κατέθετε για 4 ώρες σαν κατηγορούμενη» καταγγέλλει η οικογένεια της 12χρονης

Η κατάθεση της 12χρονης αφορούσε στην πρόσφατη επίθεση που δέχθηκε από άγνωστο με μαχαίρι μέσα στο σπίτι όπου μένει
Σεπόλια: «Κατέθετε για 4 ώρες σαν κατηγορούμενη» καταγγέλλει η οικογένεια της 12χρονης

Επί 4 ώρες κατέθετε η 12χρονη για την επίθεση με μαχαίρι που δέχθηκε από άγνωστο άνδρα μέσα στο σπίτι που έμενε μαζί με τη θεία της.

Η οικογένειά της καταγγέλλει ότι το παιδί κατέθεσε με τρόπο που παρέπεμπε σε κατηγορούμενο και κάνει λόγο για προσπάθεια εκφοβισμού.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega η οικογένεια της 12χρονης, αναφέρεται σε ένα περιστατικό με την ομάδα ΟΠΚΕ που σταμάτησε το αυτοκίνητο της ασφάλειας όταν το παιδί επέστρεφε στην Αθήνα τον περασμένο Φεβρουάριο. Επίσης αναφέρουν ότι ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό ποιος φωτογράφιζε την ανήλικη και τον αδερφό της μέσα στο αυτοκίνητο, ενώ έχουν δώσει τα στοιχεία του αυτοκινήτου.

Η 12χρονη με νέο αιτημά της ζητά να καταθέσει εκ νέου, κάτι που είχε απορριφθεί την προηγούμενη φορά ωστόσο πλέον η διαδικασία δρομολογείται και πιθανόν την επόμενη εβδομάδα να κληθεί σε κατάθεση.

Υπό αυξημένη επιτήρηση πλέον
Ύστερα από το νέο περιστατικό, το 12χρονο κορίτσι αλλά και την παρέμβαση της αντιεισαγγελείας του Αρείου Πάγου, η ανήλικη βρίσκεται υπό αυξημένη επιτήρηση από τις αστυνομικές αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όπως αναφέρεται στη γνωμάτευση υπάρχουν ευρήματα επίθεσης στο παιδί χωρίς να έχει γίνει ακόμη γνωστό αν προκλήθηκαν από μαχαίρι, όπως ανέφερε η 12χρονη ή από κάποιο άλλο αιχμηρό αντικείμενο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. γίνονταν περιπολίες στο σπίτι της ανά τακτά διαστήματα, ωστόσο δεν υπήρχε μόνιμη φύλαξη λόγω μη υποβολής σχετικού αιτήματος.

Όπως αναφέρουν οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει τη νομική υποστήριξη της οικογένειας, η ανήλικη χρειάζεται εκτός από αυξημένα μέτρα ασφαλείας και στήριξη από κοινωνική υπηρεσία στο σπίτι όπου ζει με τη θεία της πλέον, καθώς η γυναίκα είναι σε αναζήτηση εργασίας.

newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr