search-button
cross-out

Σεπόλια: Στη φυλακή ο «Μιχάλης»

Σεπόλια: Στη φυλακή ο αποκαλούμενος «Μιχάλης» - Αρνείται κάθε εμπλοκή του
Σεπόλια: Στη φυλακή ο «Μιχάλης»

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε μετά την απολογία ο 57χρονος «Μιχάλης», ο οποίος είχε συλληφθεί με ένταλμα για την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος αρνήθηκε την εμπλοκή του στην υπόθεση, υποστηρίζοντας ότι δεν έχει σχέση με την μαστροπεία σε βάρος της ανήλικης, ενώ αρνήθηκε ότι έχει δει την ανήλικη αλλά και ότι έχει συνομιλήσει με τον Ηλία Μίχο.

Ο αποκαλούμενος «Μιχάλης» φέρεται να έκλεινε ραντεβού σε ξενοδοχεία και η 12χρονη αρνούνταν, ενώ την πίεζε να πηγαίνει σε ραντεβού. Η ανήλικη τον είχε κατονομάσει σε κατάθεσεις της και σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας αυτός εμφανίστηκε μέσω messenger και Instagram. Η 12χρονη φέρεται αρχικά να έλαβε ένα μήνυμα «γεια σου τι κάνεις» στο messenger όταν εκείνη την ώρα βρισκόταν με τον 53χρονο Ηλία Μίχο, o οποίος την παρότρυνε να απαντήσει «καλά».

Έπειτα, ο «Μιχάλης» φέρεται να την καλεί να μιλήσουν στο Instagram και από εκεί ξεκινά συνομιλία υπό την καθοδήγηση του Μίχου. Μάλιστα, σε πολλές επικοινωνίες ο 53χρονος φέρεται να παρίστανε την 12χρονη και να έλεγε στον «Μιχάλη» πως είναι 16 ετών και αναζητά πελάτες γιατί είχε ανάγκη τα χρήματα.
Στη συνέχεια ο «Μιχάλης» της έκλεινε ραντεβού και κανόνιζε συναντήσεις στα Σεπόλια έναντι 50 ευρώ. Από τις καταθέσεις της ανήλικης φαίνεται πως η επαφή τους διεκόπη όταν η 12χρονη έφυγε για διακοπές στη Λευκάδα.

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr