search-button
cross-out

Σεπόλια: Τι απαντά ο πρώην διαιτητής, Φίλιππος Ντόβας, για το βιασμό της 12χρονης –

Ο πρώην διαιτητής, Φίλιππος Ντόβας, απάντησε δημοσίως για την υπόθεση της 12χρονης από τα Σεπόλια.
Σεπόλια: Τι απαντά ο πρώην διαιτητής, Φίλιππος Ντόβας, για το βιασμό της 12χρονης –

Ο πρώην διαιτητής που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τα Σεπόλια μίλησε για πρώτη φορά στην εκπομπή του OPEN «Δίκη στο OPEN».

Αξίζει να τονιστεί ότι η 12χρονη από τα Σεπόλια στην κατάθεσή της φέρεται να μίλησε για έναν οδοντίατρο, πρώην διαιτητή ποδοσφαίρου, με τον οποίο υποστηρίζει ότι είχε συναντηθεί. Χαρακτηριστικά η 12χρονη ανέφερε: Όπως και με το δερματολόγο με είχε στείλει να χτυπήσω το κουδούνι στο ιατρείο του. Εκεί βρισκόμασταν. Δε θυμάμαι το όνομα του αλλά ξέρω πού είναι το οδοντιατρείο» κατέθεσε η ανήλικη.

Έτσι, ο Φίλιππος Ντόβας επωνύμως έδωσε τη δική του εκδοχή. Χαρακτηριστικά, ο ίδιος υποστήριξε: «Έχω χρέος να πω δυο κουβέντες για όσα με κατηγορούν. Ενημερώνω το πανελλήνιο ότι ξέρω την οικογένεια περισσότερα από 20 χρόνια. Το κοριτσάκι το ήξερα από μωρό και τη μητέρα της και τα άλλα παιδιά. Το κοριτσάκι από πέρσι ήρθε με τη γιαγιά και είχαμε μια γνωριμία με όλους και το συμβούλευα, του έδινα κατευθύνσεις, μας ζητούσε και μία οικονομική βοήθεια 2-3 ευρώ για να πάρουν κάτι με τα αδέρφια της και σήμερα έρχονται και με κατηγορούν για τη γνωριμία που είχα με το παιδάκι. Να μην μου λένε ότι έχει υπάρξει βιασμός, να μην μου λένε ότι την έχω ακουμπήσει κι εγώ να πρέπει να περάσω από ανάκριση. Στη δικογραφία που έχει πολλές ασάφειες, αισθάνομαι πολύ όμορφα που βγαίνω και τα λέω στον κόσμο. Μπορώ να αναλύσω την κατάθεση του κοριτσιού πρόταση με πρόταση. Εγώ με τον Μίχο έχω να μιλήσω από το 2019 όταν δεν μου φέρθηκε, όπως έπρεπε, στον προεκλογικό μου αγώνα. Δεν θέλω να πω ονόματα, αλλά όταν μου ζήτησε κάτι εγώ προσφέρθηκα και τον βοήθησα. Και όταν ήταν να με βοηθήσουν με τον άλλο συνυποψήφιο με αγνόησαν κι εκεί του έκοψαν και την καλημέρα. Το λέω δημόσια».

Τι απαντά ο Φίλιππος Ντόβας για τα χρήματα στη 12χρονη

«Βεβαίως έδωσα χρήματα στο παιδί και τη γυναίκα. Κι εγώ και όλοι όσοι ήταν στο γραφείο μου. Πριν ξεσπάσει το σκάνδαλο με τον Μίχο, η μητέρα ήρθε και μου λέει να της δανείσω 20 ευρώ για ένα σοβαρό πρόβλημα. Της λέω είσαι μητέρα 8 παιδιών, θα σκεφτώ να μη σου δανείσω 20 ευρώ; Και αν δεν τα έχω, θα τα ψάξω να τα βρω. Της λέω έλα σε μία ώρα να σου τα δώσω».

Τι απαντά ο Φίλιππος Ντόβας για την επαφή με τη 12χρονη από τα Σεπόλια

«Αυτό δεν έγινε ποτέ σε ό,τι έχω ιερό στη ζωή μου. Εγώ πνίγομαι όταν τα βλέπω όλα αυτά. Λέει ήταν ένας άντρας που είχε έρθει σε επαφή. Επαφή είναι και όταν είμαστε δίπλα στο στούντιο, κ Θωμαΐδη. Επαφή ήταν όταν της έλεγα αν η γιαγιά το ξέρει που πας στον λόφο που είναι μία περιοχή με παραβατικότητα; Να το προστατεύσω το παιδί από πολλούς κινδύνους».

Ποια ήταν η επαφή που είχε ο Φίλιππος Ντόβας με τη 12χρονη

«Δεν την ακούμπησα ποτέ. O ρόλος μου ήταν καθαρά συμβουλευτικός, δυο κουβέντες για να καταλάβει για την παραβατικότητα της περιοχής στον Κολωνό. Της έλεγα θα σε πάρουν και θα σου αφαιρέσουν όργανα και θα σε ξαναστείλουν στο σπίτι. Της έλεγα να προσέχει. Μου έλεγε είναι με τη γιαγιά της και ήμουν ήσυχος. Μιλούσα με τη γιαγιά και ήξερα ότι τα προστάτευε τα παιδιά. Ερχόταν και με τα αδερφάκια της. Δεν ήμουν ποτέ μόνος μου. Είτε ήταν τα αδέρφια της είτε είχα κι εγώ δικούς μου ανθρώπους εκεί. Όσοι ήταν εκεί θέλουν να έρθουν την Παρασκευή για να το αποδείξουν».

Τι απαντά ο Φίλιππος Ντόβας για την κατάθεση της 12χρονης από τα Σεπόλια

«Από ότι βλέπω εδώ, το παιδί με ήξερε πολύ καλά και λέει δεν θυμάται το όνομά μου. Το παιδί λέει κάποια πράγματα που δεν στέκουν. Δεν ξέρω, μήπως το καθοδηγήσανε; Δεν ξέρω τι να πω. Το ότι συμβαίνει αυτή τη στιγμή και μάλιστα προεκλογικά, με βάζει σε πολλές υποψίες. Θα δώσω τον αγώνα μου. Γιατί αν έχω κάνει κάτι, το ξέρω εγώ, το κοριτσάκι και ο Θεός. Επειδή όμως ο Θεός δεν μπορεί να δώσει κατάθεση, παρακάλεσα την οικογένεια να ρωτήσουνε το παιδί».

Γιατί τον κατηγόρησε η 12χρονη από τα Σεπόλια

«Αυτό είναι που με προβληματίζει και να λέει ότι το έστελνε ο Μίχος που εγώ δεν μιλάω με τον Μίχο, να μη θυμάται το όνομα μου όταν πέρναγε και μου έλεγε καλημέρα κ. Φίλιππε τι κάνετε. Έχω πέσει από τα σύννεφα».

Τι απαντά για την πολιτική ο Φίλιππος Ντόβας

«Επειδή ξέρω ότι η προσβολή αυτή είναι μεγάλη, θα παραιτηθώ από όλα. Αλλά το θέμα είναι γιατί να μου κάνει κακό με τη δουλειά μου γιατί δουλεύω σε νοσοκομείο και θα έχω πρόβλημα με την οικογένειά μου. Έχω δυο παιδιά, το συζητάμε, έχουμε εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλο αλλά όμως αυτός που ξέρει αν έχω ακουμπήσει το κοριτσάκι είναι ο κόσμος που ήταν εκεί και έβλεπε ότι ερχόταν για 2-3 λεπτά και έφευγε. Η επαφή είναι αυτή που με τρελαίνει. Γιατί στους άλλους λέει είχαμε έρθει σε επαφή σεξουαλική, με πληρώνανε, με κάνανε κι εμένα λέει ότι ήρθε σε επαφή που του λέγαμε πέντε κουβέντες να προσέχει».

Σεπόλια: Τι είπε στην κατάθεσή της η 12χρονη για τον διαιτητή

Στο ανακριτικό γραφείο αναμένεται να βρεθούν σήμερα το πρωί νέα πρόσωπα που υποδείχθηκαν από την 12χρονη στην τελευταία κατάθεσή της στις 3 Φεβρουαρίου.

Το ανήλικο κορίτσι έδωσε ονόματα και διευθύνσεις 11 συνολικά ανδρών με τους οποίους ήρθε σε επαφή κατ’ εντολή του Ηλία Μίχου, ο οποίος εμφανίζεται να την έστελνε να χτυπάει τις πόρτες στα ιατρεία της γειτονιάς.

Ήταν ο Ηλίας Μίχος που της υπέδειξε έναν δερματολόγο, ο οποίος βρίσκεται ήδη προφυλακισμένος, ενώ το κορίτσι αποκάλυψε ότι είχε συναντηθεί και με έναν οδοντίατρο της περιοχής και γνωστό πρώην διαιτητή ποδοσφαίρου! «Όπως και με το δερματολόγο με είχε στείλει να χτυπήσω το κουδούνι στο ιατρείο του. Εκεί βρισκόμασταν. Δε θυμάμαι το όνομα του αλλά ξέρω που είναι το οδοντιατρείο» κατέθεσε η ανήλικη.

Ερώτηση: Υπάρχει κάποιο άλλο πρόσωπο που θέλεις να μου πεις;

Απάντηση: Ναι ένας οδοντίατρος. Είναι παντρεμένος κι έχει μια κόρη και θυμάμαι που είναι, μπορώ να σας δείξω.

Ερώτηση: Στην περιοχή σου κοντά;

Απάντηση: Ναι.

Ερώτηση: Πως τον είχε γνωρίσει αυτόν;

Απάντηση: Με τον ίδιο τρόπο, όπως και με τον δερματολόγο.

Ερώτηση: Σε είχε στείλει να του χτυπήσει το κουδούνι δηλαδή;

Απάντηση: Ναι, στο ιατρείο του.

Ερώτηση: Ήταν ένας άντρας που ήρθατε σε επαφή παραπάνω από μια φορά;

Απάντηση: Ναι.

Μάλιστα, ο 54χρονος φέρεται να την έστειλε και σε τρίτο πρόσωπο από τη γειτονιά, τον Χ., ο οποίος είναι παντρεμένος με μια κόρη την οποία η ανήλικη συναντούσε στην πλατεία της γειτονιάς.

«Υπάρχει ο Χ. Είναι παντρεμένος, έχει και μια κόρη και ένα παράνομο όπλο. Το είχε στο σπίτι του έχω και φωτογραφία. Τον γνώρισα από την πλατεία. Μου λέει ο Μίχος «με αυτόν θα πας». Τον πλησίασα την πλατεία. Και αυτός ήταν λίγο ανώμαλος…».

Την ίδια στιγμή, υπήρξαν και πρόσωπα που φαίνεται πως πλησίασαν τον Ηλία Μίχο για να φτάσουν στη 12χρονη, όπως ο Ο., που σύμφωνα με την ανήλικη, «είχε πει στο Μίχο ”αφού την έχεις εδώ και καθαρίζει, δε μου τη δίνεις κι εμένα για…”. Αυτός την έπεφτε γενικά…Βρεθήκαμε δυο φορές και μου έδινε 30 ευρώ. Ο Μίχος που είπε να τον βρω στο messenger και βρεθήκαμε στο αμάξι του».

Η ανήλικη αναφέρθηκε σε 5 ακόμη πρόσωπα με τα οποία ήρθε σε επαφή, ανάμεσά τους ο Α. που έπαιζε ποδόσφαιρο στην πλατεία, ο Γ. που δουλεύει σε «μεγάλη εταιρία», δυο άνδρες άνδρα με καταστήματα κινητών, στους οποίους την έστελνε ο Μίχος «να έχει πιο πολλά κινητά» και ο Κ., που ψώνιζε συχνά από το κατάστημα του Μίχου.

newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr