search-button
cross-out

Σοκ στην Αγία Παρασκευή: 13χρονος κατήγγειλε ότι του επιτέθηκαν συμμαθητές του και τον τραβούσαν βίντεο

Ένα ακόμα περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων
Σοκ στην Αγία Παρασκευή: 13χρονος κατήγγειλε ότι του επιτέθηκαν συμμαθητές του και τον τραβούσαν βίντεο

Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Τρίτης (2.01.2024) στην Αγία Παρασκευή όταν το ανήλικο θύμα έκανε βόλτα με τον σκύλο του και συνάντησε στον δρόμο του τρία αγόρια, δύο συμμαθητές του και ένα άγνωστο σε αυτόν.

Του επιτέθηκαν και τον ακινητοποίησαν στην οδό Λυκείου, για να του πάρουν το κινητό του τηλέφωνο και χρήματα. Ωστόσο δεν έμειναν μόνο εκεί. Έβγαλαν τα παπούτσια του 13χρονου με σωματική βία. Μάλιστα κατέγραψαν το «κατόρθωμά» τους και με κινητό τηλέφωνο.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στο Τμήμα Ασφαλείας Αγίας Παρασκευής, του άρπαξαν για λίγο και τον σκύλο και απειλώντας τον 13χρονο μαθητή ότι δεν θα τον ξαναδεί, τον ανάγκασαν να τους ακολουθήσει ξυπόλητος. Την ώρα που τον βιντεοσκοπούσαν, τον ανάγκασαν να γονατίσει στον δρόμο και να μιλήσει με χυδαία λόγια για δύο κοπέλες. Στην συνέχεια έστειλαν το συγκεκριμένο βίντεο στο Social media του θύματος.

Μάλιστα, στην καταγγελία του στο τοπικό Τμήμα Ασφαλείας, αναφέρεται ότι οι φερόμενοι ως δράστες τον απείλησαν ότι θα τον μαχαιρώσουν με σουγιά αν μιλήσει σε κάποιον, ενώ και ο τρίτος της παρέας τού είπε ότι έχει πιστόλι και ότι θα τον σκοτώσει με αυτό.

Επιπλέον σύμφωνα με την καταγγελία, οι τρεις φερόμενοι δράστες είπαν στον 13χρονο ότι την προηγούμενη μέρα (Δευτέρα 1.01.2024) είχαν λερώσει το παρμπρίζ του αυτοκινήτου του πατέρα του, αλλά και ότι είχαν πετάξει αυγά στο διαμέρισμα που μένει μαζί με την οικογένειά του ανήλικος μαθητής.

Για το περιστατικό ζητήθηκε η διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης, ενώ οι εμπλεκόμενοι αναζητήθηκαν στα όρια του αυτοφώρου, ενώ προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Αγίας Παρασκευής.

newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr