search-button
cross-out

Σοκάρει η περιγραφή της καταγγέλλουσας απόπειρα βιασμού από οδηγό λεωφορείου: «Βλέπω εφιάλτες το βράδυ»

Οι αρχές θα λάβουν αποτυπώματα από τα ρούχα της γυναίκας, ενώ πραγματοποιήθηκε και λήψη dna από τον κατηγορούμενο
Σοκάρει η περιγραφή της καταγγέλλουσας απόπειρα βιασμού από οδηγό λεωφορείου: «Βλέπω εφιάλτες το βράδυ»

Τον εφιάλτη που βίωσε μέσα σε αστικό λεωφορείο στον τερματικό σταθμό των Άνω Λιοσίων, όταν όπως καταγγέλλει, ο οδηγός του ΟΑΣΑ επιχείρησε να την βιάσει, περιέγραψε μιλώντας στο MEGA μια 53χρονη.

«Βλέπω εφιάλτες το βράδυ στον ύπνο μου, δεν μπορώ να κοιμηθώ. Έχω πάθει σοκ» λέει η γυναίκα. Το αποτρόπαιο συμβάν έλαβε χώρα σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας το μεσημέρι Σαββάτου. Την ώρα που το λεωφορείο της γραμμής Β12 βρισκόταν στον τερματικό σταθμό, ο οδηγός την πλησίασε, τις έκανε κάποιες προσωπικές ερωτήσεις κι άρχισε να την θωπεύει.

«Δεν του έδωσα καμία αφορμή. “Κοίταξε” λέω “είμαι παντρεμένη”. Ούτε τον ένοιαξε, άπλωσε τις χερούκλες του στην μπλούζα μου. Να μου τρίβει μέσα το δέρμα μου. Να μου τρίβει την κοιλιά μου. Να με πιάνει από το παντελόνι, κανονικά χειρονομία, κανονικά χειρονομίες. Εγώ τραβιόμουν από πίσω, “σε παρακαλώ” του λέω “σε παρακαλώ, δεν θέλω κάτι, σε παρακαλώ πάρα πολύ” του λέω. Αυτός συνέχιζε. Μου λέε “γιατί δεν θέλεις; Δεν σου αρέσω;”. “Σε παρακαλώ” του λέω “πάρε τα χέρια σου”».

Σύμφωνα με την 53χρονη, έπειτα από τις αλλεπάλληλες αρνήσεις της, ο οδηγός την ρώτησε, εάν προτίθεται να του κάνει καταγγελία και την άφησε στην αμέσως επόμενη στάση. Εκείνη ενημέρωσε τις αρχές, ο οδηγός συνελήφθη άμεσα και οδηγήθηκε το μεσημέρι στην ανακρίτρια. Ο δικηγόρος του οδηγού μιλώντας στο MEGA είπε ότι ο πελάτης του «αρνήθηκε την κατηγορία παντελώς, θεωρεί ότι για όλα αυτά υπάρχει μια εξήγηση. Ή ότι πρόκειται για ένα άτομο προβληματικό ή έχουμε κάποιο άλλο σκοπό, όπως το κέρδος. Θα επιβάλλουμε κι ένα αίτημα ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης».

Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή κι εισαγγελέα ο οδηγός αφέθηκε ελεύθερος, με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης μια φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα. Ο ΟΣΥ σε ανακοίνωσή του αναφέρει, ότι «η διοίκηση της Εταιρείας έχει κινήσει πειθαρχική διαδικασία σε βάρος του οδηγού καλώντας τον σε εξηγήσεις». Οι αρχές θα λάβουν αποτυπώματα από τα ρούχα της γυναίκας, ενώ πραγματοποιήθηκε και λήψη dna από τον κατηγορούμενο.

news.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr