search-button
cross-out

Σπαραγμός στο Ηράκλειο για τον 23χρονο Μαρίνο που σκοτώθηκε σε ανατριχιαστικό τροχαίο

Ο νεαρός εκτοξεύτηκε από τη μηχανή που οδηγούσε στο Ηράκλειο και σκοτώθηκε ακαριαία. Αυτοψία στον τόπο που σημειώθηκε το τροχαίο δυστύχημα…
Σπαραγμός στο Ηράκλειο για τον  23χρονο Μαρίνο  που σκοτώθηκε σε ανατριχιαστικό  τροχαίο

Ένα νέο παιδί γεμάτο όνειρα. Ο 23χρονος Μαρίνος άφησε ακαριαία την τελευταία του πνοή, μετά από τροχαίο δυστύχημα στο Ηράκλειο της Κρήτης. Η τραγική είδηση βύθισε στο πένθος τους στενούς συγγενείς και φίλους του. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει το χτύπημα της μοίρας. Ο νεαρός τη νύχτα του δυστυχήματος δεν φορούσε προστατευτικό κράνος και αυτό όπως αποδείχθηκε, εκμηδένισε τις όποιες ελπίδες είχε να κρατηθεί στη ζωή, μετά τη σφοδρή σύγκρουση με αυτοκίνητο.

Ο άτυχος νεαρός εκτοξεύτηκε από τη μηχανή και «σφήνωσε» κάτω από ΙΧ. Αν και στο σημείο έφτασε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ο 23χρονος μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο 23χρονος φέρεται να μην φορούσε προστατευτικό κράνος, ενώ τα αιτία πρόκλησης του δυστυχήματος διερευνά η Τροχαία Ηρακλείου. Στο σημείο της τραγωδίας επιχείρησαν για τον απεγκλωβισμό του 23χρονου, 12 πυροσβέστες που έφτασαν με 4 οχήματα.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες του creta24.gr, από το σημείο που ξεψύχησε ο άτυχος Μαρίνος στο Ηράκλειο.

 

newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr