search-button
cross-out

Σπάτα: Ανατριχιάζουν οι λεπτομέρειες για το φρικτό δυστύχημα – Πώς διαμελίστηκε ο 21χρονος

Αδιανόητη τραγωδία σε ελικοδρόμιο στα Σπάτα, με έναν νεαρό Άγγλο να χάνει με φρικτό τρόπο τη ζωή του.
Σπάτα: Ανατριχιάζουν οι λεπτομέρειες για το φρικτό δυστύχημα – Πώς διαμελίστηκε ο 21χρονος

Δεν μπορεί να χωρέσει ανθρώπου νους τα όσα διαδραματίστηκαν σε ελικοδρόμιο στα Σπάτα, με θύμα έναν νεαρό Βρετανό ο οποίος διαμελίστηκε από το ελικόπτερο που τον μετέφερε!

Η παρέα των Βρετανών επέστρεφε με δύο ιδιωτικά ελικόπτερα από την Μύκονο όπου είχαν κάνει τις διακοπές τους σε ελικοδρόμιο στα Σπάτα και στη συνέχεια θα επιβιβάζονταν σε ιδιωτικό τζετ στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» που θα τους μετέφερε στην πατρίδα τους.

Τα ένα από τα δυο ελικόπτερα προσγειώθηκε στο ελικοδρόμιο ωστόσο στιγμές αργότερα σημειώθηκε η απίστευτη τραγωδία. Το ελικόπτερο, με τέσσερις επιβάτες και πλήρωμα έναν χειριστή προσγειώθηκε στο ελικοδρόμιο ωστόσο ο νεαρός πέρασε πίσω από το ελικόπτερο και διαμελίστηκε από τον έλικα.

Τραγική ειρωνεία; Στο έτερο ελικόπτερο βρίσκονταν οι γονείς του άτυχου νεαρού.

Οι δύο χειριστές επικοινώνησαν μετά το δραματικό περιστατικό και ο πιλότος του δεύτερου ελικοπτέρου ζήτησε και έλαβε άδεια να προσγειωθεί στο ελικοδρόμιο του Ελευθέριος Βενιζέλος, προκειμένου οι Βρετανοί να μην καταρρεύσουν βλέποντας το σοκαριστικό γεγονός.

Στο σημείο μετέβη άμεσα πλήρωμα του ΕΚΑΒ, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατος του 21χρονου.

Σημειώνεται ότι λίγη ώρα αργότερα σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια για τον πιλότο.

Πηγή: newsbomb.gr

Photo αρχείου

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr