search-button
cross-out

Συγκλονίζει video-ντοκουμέντο: Όταν η Καρολάιν ζούσε ευτυχισμένες στιγμές στην αγκαλιά του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της…

Όταν η Καρολάιν ζούσε ευτυχισμένες στιγμές στην αγκαλιά του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της…
Συγκλονίζει  video-ντοκουμέντο:  Όταν η Καρολάιν ζούσε ευτυχισμένες στιγμές στην αγκαλιά του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της…

Στo “Πρωινό” προβλήθηκε το πρωί της Τρίτης  ένα video από το 2018, χτο οποίο αποτυπώνονται χαρούμενες στιγμές της 17χρονης τότε Καρολάιν με τον 29χρονο τότε  Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

“Έχω ανατριχιάσει! Βλέπω ένα κορίτσι που είναι στην ηλικία του μεγάλου μου γιου, είναι 16-17 ετών και είναι με έναν άνθρωπο 30 χρονών. Είναι μια μαθήτρια με έναν 30 χρονών. Εμένα αυτό με συγκλονίζει, είναι μια μαθήτρια 16-17 ετών με έναν μεγάλο άνθρωπο, 29-30 χρονών. Το συγκλονιστικό είναι αυτό”, τόνισε ο δημοσιογράφος Τάσος Τεργιάκης ενώ ο Γιώργος Λιάγκας είπε:

“Με στοιχειώνει αυτό το βίντεο. Είναι το 2018, πριν από τρία χρόνια, η Καρολάιν είναι ανήλικη, είναι 17 χρονών, είναι μαθήτρια. Είναι η αποτύπωση της στιγμής, βλέπουμε δύο ανθρώπους που είναι χαμογελαστοί, αγκαλιάζονται, παίζουν, χαϊδεύει η Κάρολαϊν τον πιλότο στο πρόσωπο”.

Δείτε το video

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr