search-button
cross-out

Συνεχίζεται η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου: Καταθέτουν γιατροί και νοσηλευτές του Καραμανδάνειου

«Έκαψε» την κατηγορούμενη η διευθύντρια του νοσοκομείου
Συνεχίζεται η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου: Καταθέτουν γιατροί και νοσηλευτές του Καραμανδάνειου

Με τις καταθέσεις γιατρών και νοσηλευτών από το Καραμανδάνειο νοσοκομείο συνεχίζεται σήμερα, Πέμπτη 23/2, η δίκη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο η Ρούλα Πισπιρίγκου αποπειράθηκε να σκοτώσει το παιδί της μέσα στο Καραμανδάνειο αλλά σώθηκε μετά από υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών. Παράλληλα, η διευθύντρια της Παιδιατρικής του νοσοκομείου, Μαρίας Ηλιοπούλου, κατέθεσε ενώπιον του ΜΟΔ και αναφερόμενη στην ανακοπή της 9χρονης σχολίασε πως ήταν «αναπάντεχη και ανεξήγητη», τονίζοντας πως «τίποτα δεν προμήνυε αυτή την εξέλιξη». Μάλιστα ήταν κατηγορηματική πως στον ιατρικό φάκελο υπάρχουν καρδιογραφήματα του παιδιού, ισχυρισμό που αντικρούει ο Αλέξης Κούγιας. Η Μαρία Ηλιοπούλου αναφερόμενη στο τι προηγήθηκε του επεισοδίου που υπέστη η μεγάλη κόρη της Ρούλας Πισπιρίγκου με συνέπεια να μείνει παραπληγική, σημείωσε πως όλες οι εξετάσεις που του έγιναν ήταν φυσιολογικές. Η κυρία Ηλιοπούλου απάντησε και σε ερώτηση για τη στάση της κατηγορούμενης για απόπειρα ανθρωποκτονίας στο Καραμανδάνειο, χαρακτηρίζοντάς την «τυπική». «Όταν ήρθε το παιδί στις 8/3/2021 ενημερώθηκα αμέσως. Η αιτία εισόδου ήταν η εκδήλωση σπασμών. Το παιδάκι ήταν μια χαρά. Αναφερόμενα ήταν τα συμπτώματα» είπε η διευθύντρια του Καραμανδάνειου.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου δικάζεται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της κόρης της αλλά και για ανθρωποκτονία του παιδιού της στο νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού», τον Ιανουάριο του 2022. Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα, η 34χρονη μητέρα δολοφόνησε την 9χρονη κόρη της με τη χορήγηση κεταμίνης μέσα στο «Αγλαΐα Κυριακύ» ενώ είχε αποπειραθεί να αφαιρέσει τη ζωή της και νωρίτερα μέσα στο «Καραμανδάνειο» νοσοκομείο της Πάτρας τον Απρίλιο του 2021.

newsbreak.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr