search-button
cross-out

Tα έξι φιαλίδια με αίμα της Τζωρτζίνας και η επιμονή της Τσάκωνα για εκταφή της Μαλένας

Επιμένει η Τσάκωνα για ηπατική ανεπάρκεια ως αιτία θανάτου και ζητάει εκταφή
Tα έξι φιαλίδια με αίμα της Τζωρτζίνας και η επιμονή της Τσάκωνα για εκταφή της Μαλένας

Σε σίριαλ με πολλές ανατροπές και άγνωστο φινάλε εξελίσσεται η υπόθεση της Πάτρας, καθώς μετά την αποκάλυψη για το φιαλίδιο του αίματος της Τζωρτζίνας που βρέθηκε πρόσφατα στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο, νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι βρέθηκαν ακόμα έξι φιαλίδια σε άλλα δύο νοσοκομεία! Ωστόσο, συμπεριλαμβανομένου αυτού στο Καραμανδάνειο, δεν περιέχουν αίμα, αλλά ορό αίματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, τα έξι νέα φιαλίδια βρέθηκαν σε άλλα δύο νοσοκομεία, αυτή τη φορά στην Αθήνα. Σε έγγραφο της 18ης ανακρίτριας για τυχόν τέτοια ευρήματα το Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» απάντησε πως έχει τέσσερα φιαλίδια αίματος και το Ωνάσειο -όπου η 9χρονη νοσηλεύτηκε νωρίτερα- πως έχει δύο φιαλίδια, κάτι άγνωστο στις Αρχές ως σήμερα. Τα φιαλίδια αναμένεται να μεταφερθούν στα εργαστήρια του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου για να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις, όπως και στο υπόλοιπο βιολογικό υλικό.

Στο μεταξύ, ο ιατροδικαστής Παντελής Αλεξάνδρου τοποθετήθηκε για την ηπατική ανεπάρκεια για την οποία η συνάδελφός του Χριστίνα Τσάκωνα, η οποία συνέταξε την έκθεση για τη Μαλένα, επιμένει ότι είναι αιτία θανάτου. «Η κυρία Τσάκωνα εμμένει στην ηπατική ανεπάρκεια ως αιτία θανάτου. Σωστά αιτήθηκε την εκταφή της σορού της Μαλένας για να εξαχθούν πρόσθετα στοιχεία, στο πλαίσιο αναψηλάφησης των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων για τα αίτια θανάτου του κοριτσιού. Υπάρχει ένα κενό, διότι δεν υπάρχει ανάλυση στην παθολογοανατομική έκθεση για τα είδη των κυττάρων που υπήρχαν, ώστε να εξαχθούν ασφαλέστερα συμπεράσματα. Αν γίνει εκταφή, δεν θα εξεταστεί ο μυελός, θα εξεταστεί το οστό. Αδιαμφισβήτητα, στα τρία με πέντε χρόνια όλες οι μελέτες έχουν εντοπίσει ουσίες και μπορούν να εξαχθούν συμπεράσματα» είπε ο ιατροδικαστής.

Πέρα από την επιστημονική έρευνα για τα τρία παιδιά και τις διαστάσεις μεταξύ των ειδικών, συνεχίζουν να έρχονται στη δημοσιότητα περιστατικά από τα πεπραγμένα της οικογένειας της Ρούλας Πισπιρίγκου που προκαλούν αίσθηση. «Η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου έλεγε τον καφέ από εδώ και από εκεί, ασχολούνταν με μαγείες, με τέτοια πράγματα» υποστήριξε μια γυναίκα που γνωρίζει την οικογένεια και μίλησε στον ΑΝΤ1, ενώ πρόσθεσε για τη μητέρα των τριών νεκρών κοριτσιών: «Βεβαίως πήγανε να της πουν τον καφέ… Για τη μαγεία είχε τη μάνα»!

Η γυναίκα πρόσθεσε πως το μόνιμο ερώτημα της 33χρονης στις καφετζούδες ήταν τι κάνει ο Μάνος Δασκαλάκης. «Πού είναι, τι κάνει, με ποια είναι, τι ράνει, ειδικά τελευταία με μια κοπέλα από την Αθήνα… Ούτε καν την ένοιαζαν τα παιδιά της» είπε.

Ομως, αυτό που κάνει κάθε λογικό άνθρωπο να βγαίνει από τα ρούχα του είναι η μαρτυρία μιας άλλης γυναίκας από την Πάτρα για τη μητέρα της Πισπιρίγκου και γιαγιά των τριών παιδιών Ελένης Λεγάτου μετά τον θάνατο της Μαλένας. «Σε μαγαζί στην Αχαΐα η γιαγιά χόρευε ζεϊμπέκικο μετά τον θάνατο… Η Μαλένα ήτανε. Που χόρευε ζεϊμπέκικο σαν να μη συμβαίνει τίποτα, 15-20 μέρες, δεν είχε σαραντίσει το παιδάκι. Εγινε χαμός εκεί… Τη βλέπαμε ο κόσμος κι εμείς, απ’ έξω ήμασταν. Με το που είδαμε αυτό το θέαμα, ε, δεν θα καθόμουν να χτυπήσω και παλαμάκια σε μια γυναίκα που έχει χάσει το εγγόνι της! Φύγαμε άρον άρον όλοι, άδειασε το μαγαζί, γιατί φαντάσου ότι εμείς αισθανθήκαμε χάλια» είπε.

Πηγή: newsbreak.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr