search-button
cross-out

Τέμπη-Ο 23χρονος Κυπριανός ήταν έτοιμος να παντρευτεί – Συγκλόνισε ο πατέρας του: Το σώμα του το έπλυνα εγώ ο ίδιος…

Λίγο πριν το γάμο του έχασε τη ζωή του ο νεαρός Κυπριανός που σκοτώθηκε στα Τέμπη - Ράγισε καρδιές ο πατέρας του 23χρονου στην κηδεία του
Τέμπη-Ο 23χρονος Κυπριανός ήταν έτοιμος να παντρευτεί – Συγκλόνισε ο πατέρας του: Το σώμα του το έπλυνα εγώ ο ίδιος…

Σε κλίμα απόλυτης θλίψης και οδύνης τελέστηκε το πρωί της Δευτέρας, 6 Μαρτίου η κηδεία του Κυπριανού Παπαϊωάννου, ο οποίος ήταν ένα από τα δεκάδες θύματα της τραγωδίας των Τεμπών.

Ο πατέρας του άτυχου 23χρονου φοιτητή, πατήρ Χριστόδουλος τέλεσε το μυστήριο της κηδείας του γιου του, μαζί με τον νονό του Κυπριανού, που είναι επίσης ιερέας, συγκλονίζοντας με τα λόγια του.

Ο τραγικός πατέρας αποχαιρέτησε το παιδί του, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι θα παντρευόταν στις 27 Αυγούστου την αγαπημένη του Χριστίνα. Μάλιστα, το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, το ζευγάρι είχε ταξιδέψει στην Άνδρο για να πάρει την ευχή του γάμου.

« Τι θα κάνεις την Τυρινή γιε μου; τον ρώτησα, θα πάω με τη Χριστίνα μου στην Άνδρο για να προσευχηθούμε και να πάρουμε την ευλογία της Αγίας Μαρίνας μου είπε. Ευλογημένα να πάτε γιε μου, προσεκτικά, με το καλό να επιστρέψετε’ του είπα εγώ», είπε συγκεκριμένα ο πατέρας του Κυπριανού στον επικήδειό του.

«Το μόνο που μπορούμε να υποσχεθούμε σε κάποιον είναι ότι θα είμαστε δίπλα σου αλλά τον τρόπο και τον χρόνο μπορεί να μας το πει ο παντοκράτωρ Κύριος. Τώρα ο Θεός είναι δίπλα σου γιε μου, δίπλα στην πολυμαρτυρική σορό σου αλλά και στην όλο φως ψυχή σου. Η Αγία Μαρίνα οι Άγιοι Απόστολοι, ο Απόστολος Βαρνάβας και η μάνα μας η Παναγία θα είναι μαζί σου λεβέντη μου», είπε επίσης.

newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr