search-button
cross-out

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Δείτε τη φωτογραφία -ντοκουμέντο με μελανιές στο σώμα της Τζωρτζίνας

Το φως της δημοσιότητας βλέπουν εδώ και λίγες ώρες καταγγελίες για μελανιές στο σώμα της μικρής Τζωρτζίνας, που άφησε την τελευταία πνοή της τον Γενάρη. Σημειώνεται, πως η Τζωρτζίνα ήταν το τρίτο και μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας στην Πάτρα, που είδε τα τρία κορίτσια της να χάνονται άδικα μέσα σε λίγους μήνες.
Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Δείτε τη φωτογραφία -ντοκουμέντο με μελανιές στο σώμα της Τζωρτζίνας

Η εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» του Mega αποκαλύπτει μια φωτογραφία ντοκουμέντο, όπου διακρίνονται μελανιές στο χέρι της μικρής Τζωρτζίνας. Σημειώνεται πως για τις μελανιές η οικογένεια από την Πάτρα έχει υποστηρίξει ότι έγινε από το αναπηρικό καροτσάκι που χρησιμοποιούσε το παιδί.


Η φωτογραφία προέρχεται από κέντρο αποκατάστασης που επισκεπτόταν το κορίτσι μετά το πρώτο σοβαρό επεισόδιο. Μάλιστα, οι υπεύθυνοι μίλησαν με την οικογένεια και όταν πλέον άλλαξε η τοποθέτηση του χεριού πάνω στο αναπηρικό αμαξίδιο, τότε σταμάτησαν και οι μελανιές, ανέφερε η παρουσιάστρια της εκπομπής κατά την παρουσίαση της φωτογραφίας.

Στην εκπομπή βρέθηκε καλεσμένος και ο ιατροδικαστής, Γρηγόρης Λέων, ο οποίος ανέφερε πως «όταν έχουμε μία φωτογραφία λέμε ότι έχει μία σχετική αποδεικτική σημασία. Εάν δεν την αμφισβητήσει κανείς αυτή τη φωτογραφία πρέπει να την εξετάσει άμεσα».

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr