search-button
cross-out

Θεσσαλονίκη: 28χρονη κατήγγειλε ότι την βίαζε συστηματικά ο σύζυγός της για δύο ολόκληρα χρόνια

Η νεαρή κατήγγειλε στο αστυνομικό τμήμα Λευκού Πύργου στη Θεσσαλονίκη ότι ζούσε έναν εφιάλτη επί δύο χρόνια στα χέρια του 38χρονου συντρόφου της
Θεσσαλονίκη: 28χρονη κατήγγειλε ότι την βίαζε συστηματικά ο σύζυγός της για δύο ολόκληρα χρόνια

Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας βλέπει το φως της δημοσιότητας, αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη, όπου μία 28χρονη έπεσε θύμα βιασμού από τον ίδιο της τον σύζυγο.

Πιο αναλυτικά, η νεαρή κατήγγειλε στο αστυνομικό τμήμα Λευκού Πύργου ότι επί δύο χρόνια ζούσε έναν εφιάλτη στα χέρια του 38χρονου συντρόφου της, ο οποίος την εξύβριζε και την βίαζε.

Μέτα από έρευνες των αστυνομικών, ο 38χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, για βιασμό, εξύβριση και παράβαση της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Την 06-03-2024, 28χρονη αλλοδαπή μετέβη στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου και κατήγγειλε εξύβριση και τον βιασμό της από τον σύζυγό της, που λαμβάνει χώρα κατά τα δύο τελευταία έτη.

Ο 38χρονος αλλοδαπός άντρας εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ενδοοικογενειακής Βίας Αμπελοκήπων, που ενημερώθηκαν για το συμβάν και συνελήφθη.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό, εξύβριση και παράβαση της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας.

newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr