search-button
cross-out

Θεσσαλονίκη: Απολογείται ο γνωστός τράπερ για την «κεφαλιά» που έστειλε στην Εντατική 23χρονο φοιτητή

Μετά από δύο φορές που πήρε προθεσμία, ο γνωστός τράπερ απολογείται σήμερα (7/2/23) στη Θεσσαλονίκη για το σοβαρό τραυματισμό ενός 23χρονου. Στις 10.30 το πρωί έφτασε στα δικαστήρια, χωρίς να πει κουβέντα στους δημοσιογράφους.
Θεσσαλονίκη: Απολογείται ο γνωστός τράπερ για την «κεφαλιά» που έστειλε στην Εντατική 23χρονο φοιτητή

Με τον 23χρονο τραυματία να νοσηλεύεται διασωληνωμένος ακόμα στη ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ, στη Θεσσαλονίκη, ο γνωστός τράπερ απολογείται για το περιστατικό που έχει προκαλέσει σοκ στην κοινή γνώμη.

Ο 25χρονος που είναι πολύ γνωστός τράπερ, κατηγορείται μαζί με ακόμα ένα άτομο για την επίθεση στον φοιτητή, με τον εισαγγελέα να έχει ασκήσει σε βάρος του ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από κοινού και κατά συρροή.

Στα δικαστήρια είναι και η σύντροφος και μητέρα του παιδιού του τράπερ, η οποία είναι γνωστή influencer

Σύμφωνα με τη μήνυση, το περιστατικό έγινε τα ξημερώματα της 23ης Ιανουαρίου κοντά στη διασταύρωση των οδών Συγγρού με Εγνατία. Όπως προκύπτει από τις καταθέσεις που συγκέντρωσε η αστυνομία, ο 23χρονος που ήταν μαζί με άλλους δύο φοιτητές, βλέποντας τον τράπερ είπε στην παρέα του «αυτός είναι γνωστός» και τότε δέχτηκε την επίθεση.

Όπως αναφέρει η καταγγελία, ο τράπερ έδωσε κεφαλιά στον νεαρό και αμέσως μετά ένα δεύτερο άτομο τον κλώτσησε στο σώμα, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο έδαφος.

Αρχικά ο 23χρονος πήγε στο σπίτι του και έπεσε για ύπνο, κάτι που πιθανολογείται ότι συντέλεσε και στην επιδείνωση της υγείας του. Αργότερα ένιωσε έντονη αδιαθεσία, δεν είχε καλή επαφή με το περιβάλλον και τα λόγια του ήταν ακατάληπτα, για αυτό και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Εκεί διαπιστώθηκε ότι είχε σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και αιμάτωμα στο κεφάλι και χρειάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση έξι ωρών…

newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr