search-button
cross-out

Θλίψη για τον Tzane που σκοτώθηκε: «Λύγισε» ο προπονητής πάλης του 23χρονου Tik Toker

Συντετριμμένοι είναι οι συγγενείς και οι φίλοι του 23χρονου «Tzane», του Tik Toker που ενώ βρισκόταν στην Καλάβρια της Ιταλίας βρήκε τραγικό θάνατο στο εγκαταλελειμμένο χωριό Roghudi Vecchio.
Θλίψη για τον Tzane που σκοτώθηκε: «Λύγισε» ο προπονητής πάλης του 23χρονου Tik Toker

Άτομα που γνώριζαν τον νεαρό Tik Toker δεν μπορούν ακόμη να συνειδητοποιήσουν ότι έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή. Στην Κατερίνη, που μεγάλωσε ο νεαρός ο θρήνος είναι ανείπωτος.

Γείτονας του «Tzane» μίλησε Mega για τον αδικοχαμένο νέο: «Ήταν πάρα πολύ καλό παιδί ο Γιωργάκης, έμενε στην γειτονιά μου. Τον συμβούλευα, τον αγαπούσα, του έλεγα να προσέχει. Δεν είχε δώσει δικαίωμα, ήταν ένα διαμάντι. Πριν φύγει στην Ιταλία τον είδα στο καφέ που είχα και του είπα να τον κεράσω ένα καφέ. Μου είπε ότι δεν προλαβαίνει, γιατί θέλει να φύγει για Ιταλία, και τον ρώτησα πότε να τον κεράσω. Σε 7 μέρες θα γυρίσω μου είπε… Τελικά δεν γύρισε, μας άφησε, “πέταξε” για τους ουρανούς. Τον είχα σαν παιδί μου», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο προπονητής του Tzane, μην μπορώντας να συγκρατήσει τη συγκίνηση του λύγισε μπροστά στην κάμερα εκφράζοντας παράλληλα τα συλλυπητήρια του στην οικογένειά του.

«Συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου. Εδώ μέσα (σσ. στο γυμναστήριο) μεγάλωσε ο Γιωργάκης. Ήταν ένα φιλότιμο και πολύ καλό παιδί. Είχε πολλές διακρίσεις εδώ, προσπάθησε πολύ να μπει και στην Εθνική Ομάδα. Αν γινόταν η ελληνοποίησή του, που την περίμενε πολύ, τότε θα αποφεύγαμε αυτά τα πράγματα, γιατί ήταν αθλητής – φαινόμενο. Τον αγαπούσε πολύ και ο δάσκαλός μας, Λάζαρος Ψωμιάδης, από την πρώτη στιγμή είχε πει ότι είναι ταλέντο», είπε χαρακτηριστικά.

Πώς έγινε η τραγωδία με τον 23χρονο «Tzane»

Ο 23χρονος «Tzane» βρισκόταν για διακοπές με την παρέα του σε χωριό του ιταλικού νότου, μία περιοχή που εγκαταλείφθηκε μετά από ισχυρό σεισμό του 1783 και έμεινε ξεχασμένη.

Στόχος των φίλων ήταν να εξερευνήσουν την περιοχή και να ανεβάσουν στο διαδίκτυο μια σειρά από εικόνες. Η μοίρα όμως έπαιξε άσχημο παιχνίδι στον 23χρονο. Όπως ανακοίνωσαν οι ιταλικές Αρχές, ο Tik Toker γλίστρησε κατά τη διάρκεια πεζοπορίας και βρέθηκε στο κενό από αφύλακτο σημείο, σε γκρεμό 40 και πλέον μέτρων. Κανένα από τα μέλη της παρέας του δεν πρόλαβε να αντιδράσει και να τον σώσει.

Η σορός του ανασύρθηκε από τον γκρεμό, με τα πλάνα να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες. Οι διασώστες που έσπευσαν στον τόπο της τραγωδίας δεν μπορούσαν αρχικά να προσεγγίσουν την σορό. Ενημερώθηκε το πτητικό τμήμα της πυροσβεστικής της Ιταλίας και η επιχείρηση ολοκληρώθηκε λίγες ώρες αργότερα. Η σορός του «Tzane» μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν και τυπικά τον θάνατό του.

Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στα μέρη όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, στην Κατερίνη. Ο 23χρονος, με καταγωγή από την Γεωργία, μεγάλωσε στην Κατερίνη όπου ζούσε με τους γονείς του. Ασχολήθηκε με την πάλη και στη συνέχεια αφοσιώθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία στο κόσμο των social media. Τα βίντεο που ανέβαζε στο TikTok γίνονταν viral τα τελευταία χρόνια.

Η κηδεία του 23χρονου αναμένεται να γίνει σε μία περίπου εβδομάδα στη Γεωργία.

newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr