search-button
cross-out

Θρίλερ στην Πάτρα: Ποια είναι τα 6+4 στοιχεία που αποδεικνύουν ότι Ίριδα και Μαλένα δολοφονήθηκα

Από τους ιατροδικαστές έχουν εκδοθεί τρία πορίσματα - Από ένα για το κάθε κορίτσι και ένα συγκεντρωτικό και για τα δύο παιδιά
Θρίλερ στην Πάτρα: Ποια είναι τα 6+4 στοιχεία που αποδεικνύουν ότι Ίριδα και Μαλένα δολοφονήθηκα

«Δεμένο» από όλες τις πλευρές φαίνεται ότι είναι το πόρισμα για εγκληματική ενέργεια κατά της Ίριδας φαίνεται ότι έχουν οι δύο ιατροδικστές που το εξέδωσαν. Υπάρχουν 6 στοιχεία που αποδεικνύουν ότι το μωρό των έξι μηνών δολοφονήθηκε και δεν επιδέχονται αμφισβήτησης. Επίσης υπάρχουν άλλα 4 ευρήματα που καταδεικνύουν το ίδιο για την Μαλένα.

Τα ευρήματα για τον θάνατο της Ίριδας, όπως αποτυπώνονται στο πόρισμα των ιατροδικαστών, λένε πολλά για την ιδιοσυγκρασία του δράστη ή των δραστών αλλά και για το πόσο αποφασισμένοι ήταν. Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιοποιήθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, υπάρχουν 6 στοιχεία που κατά τους ιατροδικαστές δείχνουν ότι ο θάνατος της Ίριδας ήταν δολοφονία, αλλά και άλλα 4 που καταδεικνύουν το ίδιο για την Μαλένα.

Αρχικά, έχουν εκδοθεί τρία πορίσματα, ένα για την Ίριδα, ένα για τη Μαλένα και ένα συγκεντρωτικό και για τα δύο κορίτσια.

Το πόρισμα για την Ίριδα αναφέρει:

Δεν έπασχε από αγενεσία φλεβόκομβου
Δεν αναγνωρίστηκε από το εργαστήριο Ιωάννινων ο δυσδιάκριτος μικροσκοπικός φλεβόκομβος
Δεν εντοπίστηκαν ιστοπαθολογικές αλλοιώσεις στην καρδιά
Εντοπίστηκαν ασφυκτικές κηλίδες στον πνεύμονα – υποξυγοναιμία στον εγκέφαλο, δείγμα ότι το παιδί πέθανε από ασφυξία
Εντοπίστηκαν ειδικές χρώσεις στο μυοκάρδιο που έδειξαν ασφυξία. Αυτές οι ειδικές χρώσεις μπορούν να διαγνώσουν τον αιφνίδιο θάνατο.
Εξετάστηκε το DNA στο πανάκι που βρέθηκε δίπλα από τη Ίριδα, όπου εντοπίστηκε αίμα και σάλιο από την στοματική κοιλότητα λόγω της πίεσης από τον πνιγμό

Στο πόρισμα για την Μαλένα επισημαίνεται:

Βλάβες σε ζωτικά όργανα που δείχνουν ασφυξία
Πληγές στο πρόσωπο από νύχια
Δεν έγιναν εκδορές στην προσπάθεια ανάνηψης
Αποσυνδέεται η ασφυξία με τα ευρήματα εκτεταμένων φθορών στο ήπαρ, ενώ οι ιατροδικαστές τονίζουν πως ο θάνατος οφείλεται σε ασφυξία με απόφραξη αεροφόρων οδών, δηλαδή μύτη και στόμα, στα οποία ασκήθηκε μεγάλη πίεση.

Τα αρνείται όλα η Ρούλα Πισπιρίγκου

Την μέρα που πέθανε η Ίριδα στο σπίτι της οικογένειας στην Πάτρα ήταν η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία, ήδη, κατηγορείται για τη δολοφονία της μεγάλης κόρης της, Τζωρτζίνας με κεταμίνη, η αδερφή της, Δήμητρα Πισπιρίγκου, αλλά και το παιδί που αργότερα κατέληξε κι άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι στο θρίλερ.

Μάλιστα, η Ρούλα Πισπιρίγκου αρνείται ότι έχει σχέση με οποιονδήποτε θάνατο των τριών παιδιών της, ενώ ο σύζυγός της, Μάνος Δασκαλάκης, δηλώνει πεπεισμένος, πλέον, ότι η πρώην σύντροφός του έχει εκτελέσει τις εγκληματικές ενέργειες.

Πηγη: news.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr