search-button
cross-out

Τραγωδία με ελικόπτερο στα Σπάτα: Ξέσπασε η αδερφή του θύματος – «Είναι σκουπίδια όσα ακούγονται, ήταν πολύ προσεκτικός»

«Ο Τζακ δεν ήταν κάποιο πλούσιο, αντιπαθητικό παιδί. Ήταν καλεσμένος σε αυτές τις διακοπές. Ήταν η πρώτη του βόλτα με ελικόπτερο», τόνισε η Ντέιζι Φέντον
Τραγωδία με ελικόπτερο στα Σπάτα: Ξέσπασε η αδερφή του θύματος – «Είναι σκουπίδια όσα ακούγονται, ήταν πολύ προσεκτικός»

Βαρύ είναι το πένθος στην οικογένεια Φέντον για την απώλεια του 22χρονου παιδιού, Τζακ, στο τραγικό δυστύχημα με τον έλικα του ελικοπτέρου στα Σπάτα, μετά την αποβίβαση της παρέας του από τη Μύκονο. Ξέσπασε και η αδερφή του και διαψεύδει ότι ο νεαρός Βρετανός γύρισε προς το ελικόπτερο για να βγάλει selfie.

Η Ντέιζι Φέντον μίλησε στην dailymail.co.uk και διευκρίνισε ότι «ο Τζακ δεν ήταν κάποιο πλούσιο, αντιπαθητικό παιδί. Ήταν καλεσμένος σε αυτές τις διακοπές. Ήταν η πρώτη του βόλτα με ελικόπτερο. Μπορείτε λοιπόν να φανταστείτε πόσο προσεκτικός και επιφυλακτικός, αν μη τι άλλο, ήταν.. Όλα τα υπόλοιπα, ότι έτρεξε πίσω και παραβίασε τα πρωτόκολλα, είναι σκουπίδια».

Επίσης η αδερφή του θύματος τόνισε ότι στο δεύτερο ελικόπτερο που δεν προσγειώθηκε ποτέ στο ελικοδρόμιο στα Σπάτα, δεν ήταν οι γονείς τους, αλλά ενός φίλου του και συγκεκριμένα του ατόμου που τον προσκάλεσε για διακοπές στην Ελλάδα.

Παράλληλα, επισήμανε ότι «κανείς δεν ξέρει ακριβώς τι τον οδήγησε πίσω (σ.σ. στην ουρά του ελικοπτέρου). Ίσως ξέχασε κάτι. Αλλά η άποψη ότι επέστρεψε για να βγάλει μια selfie είναι σκουπίδια. Είναι ψέμα».

Μάλιστα, τους ισχυρισμούς της υποστηρίζουν, τόσο η μητέρα της, όσο και οι φίλοι του Τζακ Φέντον, οι οποίοι επέβαιναν στο μοιραίο ελικόπτερο, αναφέροντας ότι ο 22χρονος ποτέ δεν προσπάθησε να βγάλει selfie.

Πηγή: news.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr