search-button
cross-out

Tραγωδία με νεκρό βρέφος στην Άρτα- «Ο πατέρας είναι σε αφασία»

«Ο ανιψιός μου είναι αναίσθητος μέσα στο νοσοκομείο. Το αγαπούσε αυτό το παιδί. Είναι σε αφασία μετά απο αυτό που έγινε»
Tραγωδία με νεκρό βρέφος στην Άρτα- «Ο πατέρας  είναι σε αφασία»

Συγκλονισμένη η Άρτα για τον τρόπο που ξεψύχησε ένα βρέφος μόλις 5,5 μηνών μέσα στο αυτοκίνητο που παρέμεινε ξεχασμένο για ώρες. Θείος του πατέρα μιλάει στο newsit.gr, ανάστατος…

Στα λόγια του συμπυκνώνεται ο πόνος και το σοκ της απώλειας. Θείος του πατέρα μιλάει στο newsit.gr για την τραγωδία με το βρέφος που πέθανε στην Άρτα και για τα όσα έχουν συμβεί από τη στιγμή που η τραγωδία αποκαλύφθηκε. Μας εξηγεί πώς σημειώθηκε το αναπάντεχο κακό και επαναλαμβάνει πως ο στενός συγγενής του δεν είχε πρόθεση. Όπως τονίζει αγαπούσε το παιδί του και η απώλεια του έχει στοιχίσει.

Δεν κατάλαβε ότι ξέχασε το παιδί. Κάθε πρωί το πήγαινε αυτός στο σχολείο και η μητέρα το έπαιρνε τα μεσημέρια. Είναι συγκλονισμένος. Αυτά που λέγονται πάντως πως προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του και ο ίδιος είναι ψέματα. Χθες συγγενείς της μητέρας του μωρού πήγαν να χτυπήσουν τον αδελφό μου, τον παππού του μωρού στο νοσοκομείο. Είναι άσχημα πράγματα αυτά» καταλήγει ο συγγενής του πατέρα.

Σε βάρος του πατέρα σχηματίστηκε δικογραφία και κρατείται από την ΕΛΑΣ στο νοσοκομείο, όπου βρίσκεται και η μητέρα σε κατάσταση σοκ. Η Άρτα παραμένει ανάστατη από την τραγωδία με τους αστυνομικούς να βρίσκονται σε επιφυλακή.

«Κλείσε γρήγορα, ξέχασα το μωρό στο αυτοκίνητο»

Η ασύλληπτη τραγωδία στην Άρτα αποκαλύφθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 9 Μαΐου του 2023, όταν η μητέρα του παιδιού πήγε στον βρεφονηπιακό σταθμό για να το παραλάβει. Εκεί, οι υπεύθυνοι της είπαν ότι το παιδί δεν ήρθε σήμερα στον σταθμό, κι όταν εκείνη κάλεσε έντρομη τον σύζυγό της, έλαβε την απάντηση «κλείσε γρήγορα, ξέχασα το μωρό στο αυτοκίνητο».

Επέστρεψε άρον άρον στην Άρτα, όμως ήταν πλέον αργά, καθώς το παιδί ήταν αναίσθητο και με αφρούς στο στόμα. Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε μετά τις 3 το μεσημέρι από τον πατέρα και την 27χρονη μητέρα του στο νοσοκομείο, όπου έγιναν προσπάθειες για ανάνηψη από τους γιατρούς, οι οποίες όμως αποδείχθηκαν μάταιες καθώς το βρέφος είχε καταλήξει.

Η μητέρα του άτυχου κοριτσιού βρίσκεται από χθες σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση στο νοσοκομείο της Άρτας, μη μπορώντας ακόμη να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί.

Ο 37χρονος συνελήφθη και του ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια, ενώ μέσα στην ημέρα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα.

newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr