search-button
cross-out

Τραγωδία στα Σπάτα: Τα δύο σενάρια – Προσπαθούσε να βγάλει selfie ή μιλούσε στο τηλέφωνο

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το δυστύχημα με το ελικόπτερο που στοίχισε τη ζωή στον 21χρονο Jack Fenton σε ελικοδρόμιο στα Σπάτα.
Τραγωδία στα Σπάτα: Τα δύο σενάρια – Προσπαθούσε να βγάλει selfie ή μιλούσε στο τηλέφωνο

Ο νεαρός Jack κατέβηκε από το ελικόπτερο, μόλις αυτό έφτασε στα Σπάτα και κατευθύνθηκε προς το πίσω μέρος του όταν διαμελίστηκε από το έλικα που βρισκόταν ακόμα σε λειτουργία.

Κανείς δεν γνωρίζει για ποιο λόγο ο νεαρός Jack κατέβηκε από το ελικόπτερο πριν σταματήσει να γυρίζει ο έλικας. Ένα ακόμα ενδεχόμενο που εξετάζεται είναι ο 21χρονος να μην άκουσε τον πιλότο εξαιτίας του θορύβου και να βγήκε από λάθος έξοδο.

Ο Jack Fenton ήταν γόνος πλούσιας οικογένειας της Βρετανίας και γιος του Miguel Fenton, εκπροσώπου ενός μεγάλου πάρκου κοντά στο Κεντ της Αγγλίας.

Ο 21χρονος Jack Fenton θα συναντούσε στο ελικοδρόμιο τους γονείς του για να επιβιβαστούν στη συνέχεια σε ιδιωτικό jet από το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».

Για το θάνατο του 21χρονου συνελήφθη ο πιλότος του ελικοπτέρου καθώς και δύο τεχνικοί της εταιρείας.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν.Α. Αττικής, Γιώργο Καλλιακμάνη, οι έλικες κάνουν περίπου 2 λεπτά να σταματήσουν από την ώρα που θα σβήσει ο κινητήρας.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr