search-button
cross-out

Τραγωδία στην Άρτα: Πήγε να πέσει από το μπαλκόνι η μητέρα όταν έμαθε πως πέθανε το μωρό της

 Η νεκροψία-νεκροτομή αναμένεται να γίνει σήμερα το πρωί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, για να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες το βρέφος βρήκε τραγικό θάνατο.
Τραγωδία στην Άρτα: Πήγε να πέσει από το μπαλκόνι η μητέρα όταν έμαθε πως πέθανε το μωρό της

Φρουρούμενος σε ειδικό θάλαμο στο νοσοκομείο της Άρτας και σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση νοσηλεύεται ο 37χρονος πατέρας που το μεσημέρι της Τρίτης, ξέχασε το 5,5 μηνών κοριτσάκι του στο αυτοκίνητο για ώρες, με αποτέλεσμα αυτό βρει τραγικό θάνατο.

Ο 37χρονος μάλιστα, προσπάθησε με ένα καλώδιο από τηλεόραση να κρεμαστεί για να βάλει τέλος στη ζωή του.

Η απόπειρα του 37χρονου έγινε τη στιγμή που οι γιατροί του νοσοκομείου Άρτας ανακοίνωσαν στον ίδιο και την 27χρονη σύζυγό του ότι, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειές τους, δεν κατάφεραν να κρατήσουν στη ζωή το άτυχο αγγελούδι του.

Σε καταστολή με φάρμακα νοσηλεύεται  και η μητέρα του βρέφους, η οποία μάλιστα μετά το άκουσμα της τραγικής είδησης, σύμφωνα με τον διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη, πήγε να πέσει από το μπαλκόνι του νοσοκομείου.

Η νεκροψία-νεκροτομή αναμένεται να γίνει σήμερα το πρωί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, για να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες το βρέφος βρήκε τραγικό θάνατο.

Ο εισαγγελέας Άρτας άσκησε χθες δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια στον 37χρονο πατέρα του μωρού.

Το χρονικό της τραγωδίας

Η τραγωδία συνέβη χθες, Τρίτη, όταν η 27χρονη έφυγε για την εργασία της και ο 37χρονος υπάλληλος του ΔΕΔΔΗΕ πήρε το 5,5 μηνών κοριτσάκι για να το αφήσει στον βρεφονηπιακό σταθμό και να συνεχίσει για τη δική του δουλειά. Όμως, δεν πέρασε ποτέ από τον σταθμό, αλλά έφτασε κατευθείαν στη δουλειά του, όπου πάρκαρε το αυτοκίνητό του, το κλείδωσε και μπήκε μέσα ξεχνώντας ότι το μωράκι ήταν δεμένο στο παιδικό κάθισμα, στο πίσω κάθισμα του οχήματος! Στη συνέχεια, πήρε ένα υπηρεσιακό αυτοκίνητο για να πάει στη Λευκάδα όπου τον έστειλε η υπηρεσία του.

Όταν η σύζυγός του σχόλασε και πήγε στον βρεφονηπιακό σταθμό για να παραλάβει το μωρό, άκουσε εμβρόντητη τους βρεφονηπιοκόμους να της λένε ότι δεν είχε πάει εκείνη την ημέρα. Αναστατωμένη τηλεφώνησε στον σύζυγό της και τον ρώτησε γεμάτη αγωνία πού βρίσκεται το μωρό. Η απάντησή του την έκανε να παγώσει, καθώς της είπε «Κλείσε, ξέχασα το παιδί στο αυτοκίνητο»!

Ο 37χρονος έτρεξε αμέσως στο αυτοκίνητό του και βρήκε το κοριτσάκι δεμένο στη θέση του, χωρίς αισθήσεις και με αφρούς στο στόμα. Αμέσως το μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου έφτασε στις 2.55΄ το απόγευμα της Τρίτης και οι γιατροί ξεκίνησαν προσπάθειες για ανάνηψη. Όμως, ήταν πια αργά για το άτυχο βρέφος, που είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή. Εκείνη τη στιγμή, έφτασε και η 27χρονη μητέρα που άκουσε το θλιβερό νέο από τους γιατρούς, οι οποίοι ενημέρωσαν και το αστυνομικό τμήμα της Άρτας.

«Το αυτοκίνητο είχε φιμέ τζάμια»

Για την ασύλληπτη τραγωδία  μίλησε και ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος.

«To παιδί πήγε στο νοσοκομείο νεκρό, οι γονείς νοσηλεύονται σε κακή ψυχολογική κατάσταση» τόνισε και διέψευσε τα όσα ακούγονται περί απόπειρας αυτοκτονίας του πατέρα.

«Δεν το χωράει ανθρώπου νους» επεσήμανε μιλώντας στην τηλεόραση του Open και σημείωσε πως το αυτοκίνητο στο οποίο ο πατέρας είχε ξεχάσει το παιδί «ήταν σε ένα σημείο από όπου διέρχονται πολίτες αλλά είχε φιμέ τζάμια και κανείς δεν το είδε».

protothema.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr