search-button
cross-out

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Σε αίθουσα του Εφετείου θα φιλοξενηθεί η δίκη της υπόθεσης

Στόχος είναι να ξεκινήσει η δίκη κανονικά στις 8 Ιανουαρίου 2024 καθώς τον Απρίλιο λήγει το 18μηνο της προφυλάκισης των κατηγορουμένων
Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Σε αίθουσα του Εφετείου θα φιλοξενηθεί η δίκη της υπόθεσης

Αίθουσα του Εφετείου θα φιλοξενήσει την πολυπρόσωπη δίκη για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό, η οποία θα ανοίξει την αυλαία της στις 8 Ιανουαρίου ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.

Με απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης, Γιώργου Φλωρίδη, το δικαστήριο μετά την πρώτη συνεδρίαση, η οποία θα γίνει σε αίθουσα του Κακουργιοδικείου επί της οδού Δέγλερη, θα συνεχίσει την εκδίκαση της υπόθεσης με τους 26 κατηγορούμενους σε αίθουσα στο ισόγειο του Εφετείου Αθηνών. Η συγκεκριμένη απόφαση κρίθηκε αναγκαία, προκειμένου να διασφαλιστούν οι κατάλληλες συνθήκες για την εκδίκαση της υπόθεσης, καθώς είναι μεγάλος ο αριθμός των κατηγορουμένων και των συνηγόρων τους, καθώς και των μαρτύρων.

Στόχος είναι να μην δημιουργηθούν προβλήματα στην εκδίκαση της υπόθεσης και η δίκη να ξεκινήσει κανονικά, καθώς τον Απρίλιο του 2024 συμπληρώνεται το 18μηνο ανώτατο όριο προσωρινής κράτησης, με αποτέλεσμα αν δεν έχει ολοκληρωθεί μέχρι τότε η διαδικασία οι προσωρινά κρατούμενοι θα πρέπει να αφεθούν ελεύθεροι. Μεταξύ των κατηγορουμένων που θα καθίσουν στο εδώλιο είναι η μητέρα της ανήλικης, αλλά και ο επιχειρηματίας Ηλίας Μίχος, ο οποίος φέρεται να έχει κεντρικό ρόλο στην υπόθεση.

Στο παραπεμπτικό βούλευμα που αριθμεί 266 σελίδες, περιγράφεται με λεπτομέρειες η σοκαριστική υπόθεση και το δράμα που βίωσε το παιδί στα χέρια των κακοποιητών του.

news.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr