search-button
cross-out

Βόλος: 50χρονος απείλησε την ανήλικη κόρη του – «Θα σε γονατίσω κάτω, θα σε σκοτώσω»

Στο αυτόφωρο ενώπιων του Μονομελούς δικαστηρίου στο Βόλο οδηγήθηκε 50χρονος με την 14χρονη κόρη του να τον καταγγέλλει πως την απείλησε και την εξύβρισε, αλλά και την πεθερά του να καταγγέλλει επίσης την εξύβριση της.
Βόλος:  50χρονος απείλησε την ανήλικη κόρη του – «Θα σε γονατίσω κάτω, θα σε σκοτώσω»

H  καταγγελία αφορά περιστατικά που έλαβαν χώρα στις στις 12 και 13 Νοεμβρίου, ενώ στις αστυνομικές αρχές απευθύνθηκαν τόσο η ανήλικη μαζί με τη μητέρα της και σύζυγο του 50χρονου, όσο και η πεθερά του.

Όπως καταγγέλλει το ανήλικο κορίτσι, ο 50χρονος άρχισε με ασήμαντη αφορμή να βρίζει και να την απειλεί φωνάζοντας «Παλιοκόριτσο, θα σε γονατίσω κάτω, θα σε σκοτώσω» ενώ στην συνέχεια στράφηκε με βωμολοχίες και κατά της πεθεράς του.

Οι τρεις γυναίκες και ο δράστης ζουν όλοι μαζί στο ίδιο σπίτι σε χωριό του Δήμου Αλμυρού και οι σχέσεις μεταξύ τους είναι γενικά τεταμένες.

Η 14χρονη κοπέλα μαζί με την γιαγιά και τη μητέρα της αποφάσισαν να προχωρήσουν σε καταγγελία γιατί, όπως κατέθεσε η ανήλικη, φοβάται τον πατέρα της και έχει κουραστεί με τις καθημερινές εντάσεις στο σπίτι.

Στην απολογία του ο 50χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες υποστηρίζοντας ότι δεν έβρισε εκείνος, ενώ ισχυρίστηκε ότι αισθάνεται περιορισμένος στο σπίτι του, και τα «έριξε» στον… Covid αναφορικά με τις καυγάδες μέσα στην οικογένεια.

Σημειώνεται πως ο κατηγορούμενος έχει απασχολήσει ξανά τις αρχές στο παρελθόν για ενδοοικογενειακά ζητήματα.

Μάλιστα, σε έρευνα της αστυνομίας μετά την καταγγελία, βρέθηκαν στο αυτοκίνητο του 4 μαχαίρια που κατείχε παράνομα αλλά και μια καραμπίνα, για την οποία κατείχε νόμιμη άδεια χρήσης.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι εξύβριση κατά συρροή, απειλή και παράνομη οπλοκατοχή.

Η ακρόαση του αυτόφωρου αναβλήθηκε για την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου, καθώς ο κατηγορούμενος αιτήθηκε για προετοιμασία υπεράσπισης, ενώ αποφασίστηκε  να παραμείνει στο κρατητήριο ως την εκδίκαση της καταγγελίας, για να «ηρεμήσουν τα πνεύματα».

Πηγή: thenewspaper.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr