search-button
cross-out

Βόλος: Αναζητείται οικογένεια για το μωράκι που γεννήθηκε ανήμερα των Χριστουγέννων – Χωρίστηκε από τη 29χρονη μητέρα του

Σε διαδικασίες ανέρευσης ανάδοχης οικογένειας για το μωράκι που γεννήθηκε ανήμερα των Χριστουγέννων στο Νοσοκομείο Βόλου, βρίσκεται η Κοινωνική Υπηρεσία του «Αχιλλοπούλειου», σύμφωνα με την εντολή του εισαγγελέα.
Βόλος: Αναζητείται οικογένεια για το μωράκι που γεννήθηκε ανήμερα των Χριστουγέννων – Χωρίστηκε από τη 29χρονη μητέρα του

Το βρέφος έως και σήμερα φιλοξενείται στη Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου.

Η 29χρονη μητέρα του βρέφους έχει καταγεγραμμένο ψυχιατρικό ιστορικό και πάσχει από ψυχικό νόσημα για το οποίο της έχει συνταγογραφηθεί αγωγή ειδικών φαρμάκων, την οποία συνέχιζε ως έγκυος αλλά δεν ήταν ικανή να ακολουθήσει επιμελώς. Παράλληλα, στις αρχές Δεκεμβρίου π, επισκέφθηκε το νοσοκομείο για περιστατικό κακοποίησης από τον 38χρονο σύντροφό της, ο οποίος φέρεται να είναι ο πατέρας του βρέφους και είναι άνεργος.

Το μωράκι που σε λίγες μέρες γίνεται ενός μηνός χαίρει άκρας υγείας και αναζητείται ανάδοχη οικογένεια εντός της Περιφέρειας Θεσσαλίας, ενώ σε υπηρεσία που εδρεύει στη Λάρισα, υπάρχει το σχετικό μητρώο για ανάδοχες οικογένειες.

thenewspaper.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr