search-button
cross-out

Βόλος: Μήνυση για απόπειρα βιασμού 12χρονης από τον πατριό της!

Κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα διέταξε η εισαγγελία Βόλου μετά την μήνυση που κατέθεσε ο πατέρας ενός 12χρονου κοριτσιού σε βάρος του νέου συζύγου της πρώην γυναίκας του, για απόπειρα βιασμού της ανήλικης.
Βόλος: Μήνυση για απόπειρα βιασμού 12χρονης από τον πατριό της!

Ο πατέρας, σύμφωνα με ρεπορτάζ της TRT, πληροφορήθηκε τι γινόταν από την ανήλικη κόρη του, που έμεινε στο σπίτι του το περασμένο Σαββατοκύριακο και τους ισχυρισμούς της, φέρεται να επιβεβαίωσε και η μικρότερη αδελφή της.
Η μήνυση που κατατέθηκε είναι κακουργηματικού χαρακτήρα, για απόπειρα βιασμού ανηλίκου, για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Ο συνήγορος του πατέρα των δύο κοριτσιών κατέθεσε αίτηση αφαίρεσης της γονικής μέριμνας από την μητέρα και το Δικαστήριο εξέδωσε προσωρινή διαταγή για συνεπιμέλεια και φιλοξενία των δύο κοριτσιών στο σπίτι του πατέρα, μέχρι να συζητηθεί η αίτηση στις 23 Νοεμβρίου.

Η συνήγορος της μητέρας, ισχυρίζεται ότι τα καταγγελλόμενα είναι απολύτως αναληθή και αβάσιμα και άφησε να εννοηθεί ότι υπάρχουν άλλα κίνητρα που κρύβονται πίσω από την καταγγελία του πρώην συζύγου της.

Πηγή: newsbreak.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr