search-button
cross-out

Χανιά: «Ούρλιαζε ότι είναι δική του, ότι μπορεί να της κάνει ό,τι θέλει»

Γειτόνισσα έσωσε 24χρονη από την κακοποίηση του συζύγου της
Χανιά: «Ούρλιαζε ότι είναι δική του, ότι μπορεί να της κάνει ό,τι θέλει»

Σε ποινή φυλάκισης 25 μηνών καταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Χανίων ένας 27χρονος Αλβανός υπήκοος για πρόκληση σωματικής βλάβης, απειλή και ενδοοικογενειακή βία.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τα ξημερώματα της Πέμπτης τον αλλοδαπό στο σπίτι του στην οδό Σελίνου στην πόλη των Χανίων, μετά από καταγγελία γειτόνισσας, η οποία αντιλήφθηκε, ότι η 24χρονη σύζυγος του δράστη δεχόταν σωματική βία και μάλιστα, ότι κινδύνευε η ζωή της. Μιλώντας στο zarpanews.gr η γυναίκα που έσωσε την 24χρονη από τον βίαιο σύζυγό της, είπε: “Άκουσα κλάματα μέσα στη νύχτα και όλο δυνάμωναν. Άρχισαν να ακούγονται χτυπήματα, σαν σφαλιάρες και μετά κάτι σαν βρόγχος. Έτρεξα να δω, ήταν στο διπλανό σπίτι ακριβώς και άρχισα να χτυπάω την πόρτα”.

Όταν της άνοιξαν, είδε τον 27χρονο αλλοδαπό να… χαϊδεύει την 24χρονη σύζυγό του, όμως εκείνη ήταν ξεκάθαρα καταβεβλημένη και τρομαγμένη. “Αυτός μου είπε, ότι δεν έγινε τίποτα, αλλά εγώ δεν τον πίστεψα και του ζήτησα να μιλήσω μόνη μου μαζί της. Τότε άρχισε να ουρλιάζει, ότι είναι δική του, ότι μπορεί να της κάνει ό,τι θέλει, ότι αν θέλει, μπορεί να της ρίχνει όσες σφαλιάρες θέλει, πως δεν είναι κανενός η δουλειά να χώνεται και άλλα παρόμοια. Κινήθηκε απειλητικά εναντίον μου στο τέλος και τότε βγήκα από το σπίτι. Όμως, όσο ήμουν απ’ έξω, βγήκε η κοπελιά, μου είπε ότι αυτός προσπάθησε να την πνίξει και τότε κάλεσα την αστυνομία” είπε η μάρτυρας.

Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί και χτύπησαν την πόρτα, η γειτόνισσα του ζευγαριού ήταν μαζί τους. Ο αλλοδαπός, παρά την παρουσία των αστυνομικών, πετάχτηκε από το διαμέρισμα απειλώντας την γυναίκα και ουσιαστικά επαναλαμβάνοντας τα όσα είχε πει πριν, με αποτέλεσμα να συλληφθεί άμεσα, ενώ η μάρτυρας υπέβαλε και μήνυση για τις απειλές. “Τι σημασία έχει η καταγωγή, όταν συμβαίνουν τέτοια περιστατικά”, αναρωτήθηκε η γειτόνισσα της 24χρονης, που χάρη στο ανθρώπινο ενδιαφέρον της αποκαλύφθηκε η υπόθεση.

Ωστόσο, η γυναίκα αυτή δεν έκρυψε την ανησυχία της για την τύχη της νεαρής από την Αλβανία, η οποία προσωρινά φιλοξενείται από φίλη της, καθώς παρά την ποινή των 25 μηνών που επιβλήθηκε στον 27χρονο, θα εκτίσει μόνο τους 2 μήνες, αφού για την υπόλοιπη ποινή του δόθηκε αναστολή.

Πηγή: news.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr