search-button
cross-out

Χαριστούλα Καριώτη: Στα 60 της γέννησε δίδυμα. 83 ετών σήμερα καμαρώνει τα 23χρονα αγόρια της

Χαριστούλα Καριώτη: Η γυναίκα που έγινε μητέρα στα 63 της χρόνια παραχώρησε ακόμη μία συνέντευξη. Τ
Χαριστούλα Καριώτη: Στα 60 της γέννησε δίδυμα. 83 ετών σήμερα καμαρώνει τα 23χρονα αγόρια της

α παιδιά της σήμερα βρίσκονται στην ηλικία των 23 ετών και σπουδάζουν. Ο ένας γιος της προορίζεται για οικονομολόγος και ο άλλος για δημοσιογράφος. Η Χαριστούλα Καριώτη μίλησε για διάφορα θέματα, απαντώντας σε όλα τα ερωτήματα που της τέθηκαν.

Αναλυτικά:

Ερώτηση: Πόσα χρόνια θέλατε παιδί και δεν ερχόταν κ. Χαριστούλα;

Χαριστούλα Καριώτη – Απάντηση: «Με τον άντρα μου, ήμασταν παντρεμένοι 20 χρόνια, χωρίς παιδί. Είχαμε πάει σε γιατρούς στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη… Πρόβλημα σοβαρό δεν είχα, κι αν και η ηλικία προχωρούσε έλεγα ”θα κάνω παιδί!”».

Ερώτηση: Οι γιατροί στα 60 σας πια τι σας έλεγαν;

Ερώτηση: Στο χωριό σας τον Αρχάγγελο, τι σας λέγανε; ”Με, τι τα θέλεις… έ, κάμνεις πιο”.

Χαριστούλα Καριώτη – Απάντηση: «Εμείς όμως, στοίβες τα φράγκα. Γρίπη είναι; Αθήνες, αεροπλάνα, γιατροί… Τα λεφτά χαλάλι, για τα παιδιά μου».

Ερώτηση: Τα καταφέρατε, ένα ιατρικό θαύμα που έκανε τον γύρο του πλανήτη τότε!

Χαριστούλα Καριώτη – Απάντηση: «Κόρη μου, κουρασμένη ήμουν από τα κτήματα, κουσουριασμένη, όχι. Επίστευα ότι θα κάνω παιδιά. Άμα δεν το πιστεύεις δεν κάνεις τίποτα. Τον καημό μου, Παναγιούλα μου… Πρόβλημα υγείας δεν υπήρχε, περίοδο είχα όχι μόνο τότε, κι αφού εγέννησα τα παιδιά και καιρό μετά και χρόνια.

Ερώτηση: Με την πρώτη προσπάθεια εξωσωματικής, έγκυος σε τρίδυμα!

Ερώτηση: Το χωριό τι είπε, ο κόσμος εδώ;

Χαριστούλα Καριώτη – Απάντηση: «Άστα, πιο κόρη μου. ”Τι τα ‘θελε, μεγάλη γυναίκα, πότε να τα θρέψει, και πότε να τα μεγαλώσει”. Ο κόσμος, κουτσομπόλεψε και ά-σχημα που δεν το περιμέναμε τόσο. Στεναχωρηθήκαμε. Κουτσομπολιό… πα, πα, πα. Δεν επεριμέναν ότι θα κάνω παιδί, 60 χρονών. Να ‘σαι κοπελούδα, να κάμεις. Γριά, μεγάλη, άνω των ορίων; Οι δημοσιογράφοι που περάσαν από δω, δε λέγεται. Το BBC, ήρθε, γερμανικά κανάλια, όλα τα ελληνικά και όλοι οι γνωστοί δημοσιογράφοι από την Αθήνα».

Ερώτηση: Γυρίσατε στην Αθήνα έγκυος με τρίδυμα, και οι γιατροί αποφάσισαν να αφαιρέσουν το ένα. Κι όλος ο πλανήτης παρακολουθούσε την πορεία σας!

Ερώτηση: Πού γεννήσατε; Στα πούπουλα θα σας είχαν!

Ερώτηση: Κι όταν γυρίσατε στο χωριό πώς σας υποδέχτηκαν;

Ερώτηση: Σήμερα τι λέτε που βλέπετε τα αγόρια σας, 23 χρονών πια που σπουδάζουν;

Χαριστούλα Καριώτη – Απάντηση: «Έκανα χρυσά παιδιά. Ο Άγγελος ετελείωσε τη σχολή δημοσιογραφίας του Αντένα και ο Νικόλας μου, σπουδάζει Οικονομικά. Τα ‘χω κοντά μου, τις Κυριακές στην εκκλησία μαζί, τα βλέπουν λένε ”εμεγαλίναν της τα παιδάκια”. Έ, με τι θα κάνανε. Να, τα παιδιά του Γιάννη, να, τα παιδιά της Χαριστούλας. Η δύναμη του Θεού. Μια κόρη, να, σαν εσένα να μ’ έδινε έθελά την, μ’ έν τα κατάφερα… Δοξασμένο τ’ όνομά Του».

Η Συνέντευξη δόθηκε στη εφημερίδα “Η ΡΟΔΙΑΚΗ”

Πηγή: newsone.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr