search-button
cross-out

Ζάκυνθος: Στράβωσε το μαχαίρι από τη μανία του δολοφόνου – Προκλητικός ο συζυγοκτόνος

Ζάκυνθος: Σοκάρουν τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τη δολοφονία της 40χρονης από τον σύζυγό της.
Ζάκυνθος: Στράβωσε το μαχαίρι από τη μανία του δολοφόνου – Προκλητικός ο συζυγοκτόνος

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την άγρια δολοφονία στη Ζάκυνθο, ενδεικτικά της μανίας του 51χρονου για τη 40χρονη σύζυγό του.

Η άτυχη γυναίκα είχε πάει για πολλοστή φορά να καταγγείλει τον 51χρονη για βιαιοπραγία, ωστόσο μόλις επέστρεψε στο σπίτι της στο Τσιλιβί, εκείνος της επιτέθηκε με κλωτσιές και μπουνιές. Στη συνέχεια την μετέφερε με τη βία στην κουζίνα όπου την μαχαίρωσε μέχρι θανάτου.

Ήταν τόση η μανία που είχε ο 51χρονος που το μαχαίρι που αφαίρεσε τη ζωή της άτυχης γυναίκας ήταν στραβωμένο!

Προκλητικός ο συζυγοκτόνος – «Τη σκότωσα γιατί με απατούσε»

Ο 51χρονος οικοδόμος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας: «Τη σκότωσα γιατί με απατούσε». Μετά το στυγερό έγκλημα κρύφτηκε και την επόμενη ημέρα ξύπνησε και πήγε κανονικά στη δουλειά του.

Ο δράστης είναι οικοδόμος, με την ΕΛ.ΑΣ. να έχει την πληροφορία ότι θα πάει κανονικά το πρωί της Δευτέρας στην οικοδομή όπου εργαζόταν το τελευταίο διάστημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, ο Εισαγγελέας ζήτησε προσωρινά περιοριστικά μέτρα που προέβλεπαν να μην πλησιάζει τη σύζυγό του σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων αλλά και απομάκρυνση από τη συζυγική οικία.

Εκείνος, ωστόσο, συνέχιζε να πιέζει την 40χρονη να τον δεχτεί πίσω. Την παρακαλούσε μέχρι που κάποια στιγμή η σύζυγός του τον λυπήθηκε γιατί –όπως της έλεγε- δεν είχε πουθενά να μείνει, με αποτέλεσμα να επιστρέψει στο σπίτι, όπου συζούσαν μαζί με τα τρία παιδιά τους.

Το βράδυ της Κυριακής άρχισε να κακοποιεί για ακόμα μία φορά την άτυχη γυναίκα, η οποία σε κατάσταση σοκ μετέβη στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα και υπέβαλε ξανά μήνυση σε βάρος του για ενδοοικογενειακή βία. Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για απειλή και απλή σωματική βλάβη, ωστόσο, οι αστυνομικοί δεν πρόλαβαν να τον συλλάβουν στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Η 40χρονη γύρισε στο σπίτι της και καθόταν στο πλατύσκαλο της εισόδου μαζί με μία γειτόνισσά της, περιμένοντας τα παιδιά της να γυρίσουν από κοντινό πάρκο όπου έπαιζαν. Τότε εμφανίστηκε ξαφνικά ο 51χρονος οικοδόμος, ο οποίος είχε καταλάβει ότι η γυναίκα του τον κατήγγειλε στην Αστυνομία. Την άρπαξε από τα μαλλιά, άρχισε να τη σέρνει και να φωνάζει «θα σε σκοτώσω», μπροστά στη γειτόνισσα που έντρομη απομακρύνθηκε.

Στη συνέχεια, πήρε ένα κουζινομάχαιρο και άρχισε να τη μαχαιρώνει στην κοιλιακή και θωρακική χώρα. Η γυναίκα έπεσε αιμόφυρτη στο μπαλκόνι του ισογείου. Γείτονες κάλεσαν το ασθενοφόρο που τη μετέφερε στο Νοσοκομείο Ζακύνθου. Όταν έφτασε το πλήρωμα του ΕΚΑΒ η γυναίκα ήταν ακόμα εν ζωή. Λίγη ώρα μετά, ωστόσο, κατέληξε.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο συζυγοκτόνος είναι μέθυσος και κοινωνικά απομονωμένος. Μιλώντας στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν ομολόγησε την πράξη του.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση:

«Συνελήφθη, πρωινές ώρες σήμερα (01.08.2022) στη Ζάκυνθο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου, 49χρονος αλλοδαπός, ο οποίος κατηγορείται για την ανθρωποκτονία της 41χρονης αλλοδαπής συζύγου του, σε περιοχή της Ζακύνθου.

Ειδικότερα, ο 49χρονος εντοπίστηκε στη θέση Μαραθίας στο Κερί Ζακύνθου, από τους αστυνομικούς, κατά τη διάρκεια επισταμένων ερευνών, καθώς χθες το βράδυ (31.07.2022), με τα χέρια και τη χρήση μαχαιριού τραυμάτισε θανάσιμα τη σύζυγό του.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης, που πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου, βρέθηκε και κατασχέθηκε -1- μαχαίρι.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Γίνεται μνεία ότι, ο ανωτέρω είχε απασχολήσει για παραβάσεις σχετικές με την ενδοοικογενειακή βία και τον Ιούνιο τρέχοντος έτους είχε συλληφθεί για το συγκεκριμένο, καθώς και άλλα αδικήματα και οδηγηθεί στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή».

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr