Μεξικάνικα φιλετάκια κοτόπουλου από τον Βαγγέλη Δρίσκα

Υλικά για 4 μερίδες:
2 πακέτα φιλέτο από στήθος κοτόπουλου ΠΙΝΔΟΣ
2 ξερά κρεμμύδια κομμένα σε πολύ λεπτές φέτες
3 πράσινες πιπεριές
2 κουτ. γλυκού πολτό σκόρδου με ελαιόλαδο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ
2 κουτ. γλυκού κύμινο
2 κουτ. σούπας ρίγανη
1 κουτ. σούπας πάπρικα
χυμό από 1 λάιμ και 2 πορτοκάλια
4 κουτ. σούπας ψιλοκομμένο κόλιαντρο
τορτίγιες, τριμμένο τσένταρ και ρύζι για το σερβίρισμα
Σοτάρετε τα κρεμμύδια, τον πολτό σκόρδου και τις πιπεριές κομμένες σε λωρίδες σε 4-5 κουταλιές ελαιόλαδο. Ρίξτε μετά τα φιλετάκια ψιλοκομμένα, αλατίστε και σοτάρετε για λίγα λεπτά. Προσθέστε το κύμινο, την ρίγανη και την πάπρικα. Ρίξτε τον χυμό πορτοκαλιού μαγειρέψτε για 10 λεπτά. Περιχύστε με τον χυμό λάιμ, πασπαλίστε με τον φρέσκο κόλιαντρο και σερβίρετε.
Σερβίρετε με τορτίγιες, ρύζι και τριμμένο τσένταρ.
Διαβάστε ακόμα στο ENTERTV.GR:
Αιμίλιος Χειλάκης: Αγκαλιά με την σύζυγο του, Αθηνά Μαξίμου, στο θέατρο της Επιδαύρου!
Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.



















