Ο Χρήστος Μπάρκας φτιάχνει παραδοσιακή πεντανόστιμη μπλατσαριά

Ο γόης του MasterChef μπήκε στην κουζίνα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» και έφτιαξε μπλατσαριά. Ο σεφ έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία. ΥΛΙΚΑ: – 4 φρέσκα κρεμμύδια – 1 μεγάλο κρεμμύδι ξερό – 1 πράσο – 500 γρ. σέσκουλα – 500 γρ. σπανάκι – ½ ματσάκι μαϊντανό – 3 φλ. νερό – […]

Ο γόης του MasterChef μπήκε στην κουζίνα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» και έφτιαξε μπλατσαριά.

Ο σεφ έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία.

ΥΛΙΚΑ:

– 4 φρέσκα κρεμμύδια

– 1 μεγάλο κρεμμύδι ξερό

– 1 πράσο

– 500 γρ. σέσκουλα

– 500 γρ. σπανάκι

– ½ ματσάκι μαϊντανό

– 3 φλ. νερό

– 1φλ νυχάκι ρύζι ή τραχανά

– 5 κ σ. γαλοτύρι

– 250 γρ. φέτα

– Αλάτι, πιπέρι

– Ελαιόλαδο

Δείτε το video