«ΠΟΠ Μαγειρική» | Το… γλυκόξινο τυρί Αρσενικό Νάξου

Στην  εκπομπή της ΕΡΤ, με τίτλο «Π.Ο.Π. Μαγειρική» ο σεφ Νικόλας Σακελλαρίου φτιάχνει συνταγές με προϊόντα Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης και μας «ταξιδεύει» στην ιστορία του εκάστοτε υλικού. Παίρνοντας ως βάση το Αρσενικό Νάξου, μας μεταφέρει στο υπέροχο νησί των Κυκλάδων και μας αποκαλύπτει σημαντικές λεπτομέρειες για το αγνό αυτό προϊόν, το οποίο αναγνωρίστηκε το 2019 ως […]

Στην  εκπομπή της ΕΡΤ, με τίτλο «Π.Ο.Π. Μαγειρική» ο σεφ Νικόλας Σακελλαρίου φτιάχνει συνταγές με προϊόντα Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης και μας «ταξιδεύει» στην ιστορία του εκάστοτε υλικού. Παίρνοντας ως βάση το Αρσενικό Νάξου, μας μεταφέρει στο υπέροχο νησί των Κυκλάδων και μας αποκαλύπτει σημαντικές λεπτομέρειες για το αγνό αυτό προϊόν, το οποίο αναγνωρίστηκε το 2019 ως Π.Ο.Π.

Δείτε το video