Γεμιστές πατάτες στον φούρνο με πανσέτα και γραβιέρα από τον Ζαν Λουί Καψαλά
Mε άρωμα Γαλλίας...
Ο chef, Ζαν Λουί Καψαλάς, μάς φτιάχνει πεντανόστιμες γεμιστές πατάτες στον φούρνο με πανσέτα και γραβιέρα. Για τη συνταγή θα χρειαστούμε:
- 8 μικρές πατάτες
- 100 γρ. πανσέτα
- 200 γρ. τυρί τριμμένο (γραβιέρα)
- 100 ml κρέμα γάλακτος
- 40 γρ. βούτυρο
- Πράσινη σαλάτα
- Αλάτι – Πιπέρι
Δείτε όλη τη συνταγή από την εκπομπή Happy Day
Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.



















